Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kibs

Zamieszki na Euro,poza stadionami?

Polecane posty

Gość Kibs

Jak myślicie czy do nich dojdzie?

Gość paradelante
oby;)

Gość Stoom
Sądząc po wielu międzynarodowych animozjach niestety jest to bardzo prawdopodone

Gość Endzik17
Ja miałam taki pomysł ,zeby ( jak będzie mecz Polska-Grecja ) czekać na reprezentacje Polski i zgwałcić Błaszczykowskiego na murawie, ale nie wiem czy mi wyjdzie, bo ciekawe czy ochrona mnie nie złapie

Gość akkam
sadzac PO tym na co zgodzila sie POwska minister wobec ruskich-ci przyjada do Polaki ubrani w komunistyczna symbolike.Jest to wyjatkowo bezczelna prowokacja z ich strony i sluzacej im PO.Putin nie przepusci takiej okazji gdy kamery wszystkich krajow swiata beda skierowane na Polske.Polacy powinni zrobic wszystko zeby do ruskich demionstracji nie dopuscic za wszelka cene.Tu widac po raz kolejny kim sa POwcy i komu sluza.

Gość hahahahahhahaha
jakie idiotki

Gość emerytkaa z 30lat
zal.pl

Gość twister
Licytacja w ostentacji. Bolszewicki pochód w srodku Warszawy? Data publikacji: 2012-06-01 22:00 Data aktualizacji: 2012-06-01 22:51:00 „Ministra Mucha, która smialo podjela z lokatorem Palacu Namiestnikowskiego karkolomna licytacje na liczbe publicznych gaf, zablysnela po raz kolejny. Oto w swiat poszlo na równy tydzien przed otwarciem mistrzostw Europy w pilce noznej zaproszenie do lewaków wszelkiej masci, szczególnie tych z kraju najbardziej dotknietego czerwonym syfilisem: mozecie demonstrowac na ulicach Warszawy z symbolami komunizmu na koszulkach i flagach i nikt za to nie wlepi wam mandatu ani nawet nie pogrozi palcem. Polskie prawo na to pozwala. Owszem, przepisy niby mówia o grzywnie, ograniczeniu, a nawet pozbawieniu czegos tam za propagowanie ustrojów totalitarnych, ale w zeszlym roku - na wniosek SLD - Trybunal Konstytucyjny skrzetnie wykreslil z kodeksu zapis o penalizacji eksponowania tresci "bedacej nosnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej". Czyli niby nie mozna, a nic nie szkodzi, jesli jednak. Znalezli sie tez prawnicy, którzy orzekli, iz noszenie koszulki z sierpem i mlotem nie jest przestepstwem propagowania, bo nie gloryfikuje. Jak sie obnosic nie gloryfikujac spytaj milicjanta, jak glosi stara piosenka. Albo spytaj prawnika Trzeciej RP. Wiele wskazuje wiec na to, ze jak wieszczy na swoim blogu dziennikarz Witold Gadowski, bedziemy miec w Warszawie parudziesieciotysieczna bolszewicka demonstracje z poprzebieranymi za kibiców dzielnymi chlopcami ze Specnazu. Znajomi z Moskwy alarmuja, ze tam nawet nikt nie kryje, ze „wyjazd kibiców rosyjskich do Polski jest operacja, która nowo-stary prezydent Rosji traktuje z wielka uwaga. Jesli do Polski przyjedzie ponad trzydziesci tysiecy ludzi z Rosji, toz przeciez bedzie tak jakbysmy przez granice przepuscili kilka pelnokadrowych dywizji pisze Gadowski przekonujac, ze Putin nie przepusci okazji, gdy na Polske skierowane zostana kamery i mikrofony swiatowych mediów, które przyjada nad Wisle, by relacjonowac Euro 2012. Gigantyczna impreza ma stac sie demonstracja sily, a bezposrednim pretekstem narodowe swieto Rosji, przypadajace na 12 czerwca, a wiec dzien, gdy w Warszawie rozgrywany bedzie mecz Polska-Rosja. Czy tak bedzie, zobaczymy. A jesli sie wydarzy, ciekawe, jak to wszystko zrelacjonuja tubylcom kieszonkowi goebbelsowie z zaprzyjaznionych z wladza telewizji i rozglosni. Jest zatem coraz weselej. Jeszcze jesienia na Krakowskim Przedmiesciu kilkuset niemieckich „antyfaszystów tluklo Polaków idacych z flagami na marsz z okazji Swieta Niepodleglosci. Napastnicy, którzy schowali sie przed policja w kawiarni utrzymywanej z pieniedzy warszawskich podatników, pozostali bezkarni. Nic dziwnego, ze slowianscy bracia postanowili zagrac o wiecej, nikt im w tym nie przeszkodzi. Jeszcze przed chwila nieuwazny urzednik przestrzegal Rosjan przed eksponowaniem sowieckich symboli, dzis juz pani ministra, usluznie i na bacznosc odkreca te fatalna dla wiecznej przyjazni obu narodów niezrecznosc. Trudno juz o wieksza ostentacje w okazywaniu pogardy narodowi, nad którym sprawuje sie administracje. Pamietam furie, z jaka policjant w cywilu kopal po twarzy uczestnika Marszu Niepodleglosci, a umundurowana wedlug zomowskiego sznytu ochrona zrywala na stadionie Wisly Kraków kibicowski baner z napisem: „Nie trzeba byc faszysta, zeby dbac o Ziemie Ojczysta. Takie przyklady mozna mnozyc, nie sa wiec ewenementem, raczej zdazyly stac sie regula. Jaroslaw Marek Rymkiewicz w filmie „Poeta pozwany powiedzial: najgorsza wiadomosc jest, moim zdaniem ta, ze nie wiadomo, kto tutaj rzadzi. No, na pewno nie ten rzad, który mamy w telewizorach i który nazwac mozna rzadem telewizyjnym. Otóz, kto rzadzi, widac coraz wyrazniej, ale czy to jest dobra wiesc?

Gość zjom
W Polsce prawdopodobne,na Ukraine niemal pewne tam nienawiść do Francuzów i Anglików jest bardzo widoczna!

Gość okropny babon
mam nadzieje że ktos sklepie holandie

Gość coxs
W czasie i po meczu z ruskimi,pewnie będzie gorąca atmosfera

Gość tanks
Ja np. lubię Chorwatów i Irlandczyków,za to nie trawie ruskich i Anglików

Gość Jwgp
Myślę,że jednak tak, a dzisiejszy film z BBC był zmanipulowany stronniczy!!

Gość wjgd
Będzie się działo;