Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eatera

Depresja...?

Polecane posty

Gość Eatera

Od dluzszego juz czasu dzieje sie zle. Jestem z nim w Norge. Najpierw oszukali mnie w jednej firmie, potem poklocilam sie straszne z jego bratowa wskutek czego ona strasznie mnie oczernila przy moich przyszlych tesciach.... Z narzeczonym dzien w dzien jest nie tak, zawsze jest cos co sprawi, ze sie poklocimy... Wczoraj plakalam pol dnia, a on tylko stwierdzil, ze to dziecinada, ze nawet nie przyjde i nie przytule sie... On sam nie przyszedl tylko ogladal tv... Pracowalam razem z nim na budowie, ale do pracy chodzilam tylko wtedy jak bylo duzo roboty. Przepracowalam moze 5 miesiecy i czekalam na umowe normalna. 2 dni temu szef powiedzial, ze nie ma miejsc pracy i on nic nie moze zrobic. Tymczasem jego bratowa sprowadzila swoja siostre i co? I wczoraj podpisala kontrakt w tej firmie...! Zalamalam sie totalnie, w sumie juz od dawna chodze smutna, przygnebiona. Malo co mnie cieszy... Musze dodac, ze mam bardzo niska samoocene o sobie i jestem wrazliwa, czesto placze... Malo co jem, nawet wyjazd do Polski do rodziny mnie nie cieszy... Nigdy nie lubilam towarzystwa, a teraz najchetniej siedzialabym w domu... Kiedys czulam ta wzajemna milosc, a teraz nie wiem czy on czuje cokolwiek, choc mowi, ze tak... Kiedys kochalismy sie codzien, a teraz prawie wcale. bo on nie ma ochoty... Czuje sie nikomu nie potrzebna i przez nikogo nie kochana... Pomozcie, czy to moga byc objawy depresji? Prosze piszcie....

Gość nie czytałam całości
raczej objaw tego że ten związek ci nie służy wracaj do Polski do rodziny zamiast dawać się źle traktować wniosek jest oczywisty, czujesz się tam źle, rodzina faceta Cię nie szanuje to na choinkę tam tkwisz ?

Gość nie czytałam całości
ciesz się że to tylko "narzeczony" a nie mąż z którym jesteś uwiązana bo macie troje dzieci