Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondaz

ciaza po tabletkach antykoncepyjnych

Polecane posty

Gość sondaz

witajcie dziewczyny.mam pytanie. po jakim czasie zaszlyscie w ciaze po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?

Gość Ariszka
ja do 1,5 rok nie przerwanie stosuje tabletki antykoncepcyjne, a wlasnie tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w 22 tyg ciazy! nie przypominam sobie abym zapomniala o tabletce, brała antybiotyki czy miala problemy żołądkowe. A najlepsze jest to ze nic nie bylo po mnie widac, mimo iż jestem bardzo chuda. Nie polecam tablatek nayara!!!!!

Gość sondaz
to moim zdaniem szczescie milas ja juz 10 msc nie biore a bralam prawie 4 lat i nic

Gość kolka123456
ja odstawilam tabletki po 7 latach brania, zaczelismy sie starac po 1,5 roku od odstawienia, z tym ze wczesniej bardzo czesto sie nie zabezpieczalismy, ale w ciaze nie zaszlam przez ten czas.

Gość kasiunia9876
Tabletki brałam 5 lat, po odstawieniu kupiłam sobie od razu tester płodności ze śliny. Zaszłam w 4 cyklu, mimo, że po odstawieniu miałam nieregularne cykle

Gość l;aks
Ja brałam 8 lat. Potem odstawiłam, ale nadal uważaliśmy. W momencie kiedy podjęliśmy decyzję, że "już czas' zaszłam w I cyklu.