Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja <3 ^^ <3

Co proponujecie do klasycznej rybki?

Polecane posty

Gość Alicja <3 ^^ <3

Pytanie jak w temacie.Mam filety z limandy,chce dzisiaj zrobic klasycznie tylko nie wiem czy zwykle ziemniaki gotowane czy moze pieczone...albo frytki?sama nie wiem.No i surowke nie wiem jaka zrobic do tej rybki,bo przeciez kapusta kiszona wyplucze wszystkie wartosci odzywcze z ryby,nie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba lubi pływać
proponuję setę?;) Zrób sałatę z sokiem z cytryny, oliwą. Frtyki są super, ale mają więcej kalorii od ziemniaków gotowanych w wodzie (takie ziemniaki oprószone koperkiem - pycha) :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rgtey4wuyw
jak to kapusta wyplucze wartosci z ryby???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja bardzo lubię surówkę z kiszonej kapusty lub z młodej świeżej teraz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Martaaaa....
a co to za bzdury o kapuście kiszonej wypłukującej cokolwiek z ryby? Przede wszystkim kiszona kapusta to samo zdrowie No i nic nie pasuje tak dobrze do ryby w panierce jak surówki z kiszonej kapuchy :-) a jak już tak bardzo się boisz o zdrowie to zrób sobie rybę na parze, a nie smażysz w panierce na tłuszczu a potem wyjeżdżasz z jakimiś dziwnymi teoriami o kapuście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja do ryby lubię pieczone ziemniaki lub frytki. A jeśli chodzi o surówkę to z białej kapusty(młoda jest teraz więc pycha :D), z kapusty kiszonej lub lubię jeszcze ze selera (seler + jabłko + marchew - wszystko ścieram na tarce.Dodaję chrzan ze słoiczka,trochę kwaśnej śmietany i odrobinę majonezu).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nieeewawa
Ryba przyprawiona cytryną i estragonem, na parze albo z piekarnika, do tego szparagi i sos holenderski. Jak ktoś musi mieć węglowodany to do tego ryż (można do gotowania dorzucić trochę trawy cytrynowej).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papapapapar
kapusta kiszona jest zdrowa i nic nie wypłucze z ryby a pasuje idealnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Oglądałam dzi
Buddy Valastro gotuje i on podawał rybkę w panierce z orzechów macadamia do tego frytki z piekarnika i surówka że szpinaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×