Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do zobaczenia w innym życiu

Poddałam się, pewnie bede żałować :(

Polecane posty

Nie poszłam na zaliczanie ćwiczeń z pewnego przedmiotu i bede miala warunek. Ale czy to miało sens? Miałam do zaliczenia kilka ćw praktycznych, sprawozdania do oddania i 5 dwój z odpowiedzi, które jest cholernie trudno zaliczyć u profesora :( nic nie umiałam i nie poszłam...

nie wiem co mam ze soba zrobić :O

Gość GretaBarbo
jak to co masz zrobić? wziąć się do nauki wreszcie!

ale juz za pozno, po dzisiejszych cwiczeniach prof mnie wykreśli i postawi 2 na koniec...trudno, zarobię i zaplace za warunek...ale teraz jest mi tak źle :(

miał ktoś warunek?

Gość Cheryll
Ja miałam, zaliczyłam i załatwione...... nic w tym złego..... Gorzej by było gdybyś teraz po prostu się poddała. Noga może się powinąć każdemu. U mnie na roku bardzo dużo osób miało przynajmniej jednej warunek i wszyscy są nadal u mnie na roku, pozaliczali w innych późniejszych terminach i już....

U mnie też szykuje się dużo warunków z tego przedmiotu...tylko, że ludzie chodzą i się starają, a ja po prostu olałam. Dziś rano wstałam i miałam iść, ale zaczęłam płakać i nie poszłam, potem chciało mi się wymiotować z tego wszytskiego, na koniec usnęłam...u mnie cena za warunek z tego przedmiotu mała nie jest, ale cóż..na raty można rozłożyć. no i będę pracowała w wakacje więc jakoś uzbieram. Przejdzie mi to wiem, ale dziś nie mogę sobie z tym poardzić, czuję się przegrana. :( nie miałam siły żeby tam iść, żebym chociaż coś umiała:O z opowieści innych roczników wiem, że przedmiot ten co roku zbiera grono warunkowiczów. Ćwiczenia przejsc jest bardzo trudno, ale egzamin jest jeszcze gorszy.wiem, ze gdybym od poczatku sie uczyla i zaczeła poprawiać stopniowo to nie bylo by problemu. no ale jesli teraz bede powtarzac to w przyszłym roku to juz bede wiedziała mniej wiecej co i jak, mam notatki itp