Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnedziecka

ciąża?

Polecane posty

Gość pragnedziecka

Dziś 29 cyklu, zwykle są 28-dniowe (chociaż w ostatnim półroczu zdarzył się jeden 32-dniowy). Od tygodnia gorzej śpię (z natury jestem śpiochem a teraz mogę wstać o 5 rano!), temp. w pochwie 36,9 dziś, wczoraj równe 37. Chyba troszkę zbrązowiały mi sutki, mam większy apetyt, wstręt do alkoholu. Wczoraj zrobiłam test - Acon płytkowy - po pół godziny pojawiła się druga kreseczka. Co teraz? Drugi test? Bardzo chciałabym być w ciąży w końcu :(

Gość ja się martwię bo nie byłam na
a kiedy powinnaś dostać@ ?

Gość pragnedziecka
@ powinna przyjść dzisiaj rano (właściwie w nocy z wczoraj na dzisiaj). Staram się 7 miesięcy....

Gość pragnedziecka
Ach, odczuwam kłucie w janikach, piersi mnie bolą nieco mocniej niż przed @. Czy jest jakiś test, który wykrywa bhcg od 10mlU/ml? Bo ten Acon na opakowaniu ma napisane 10mlU/ml a w instrukcji jest napisane, że jego czułość to 25mlU/ml!

Gość chory układ chory
test odczytuje się po kilku minutach, potem wynik jest zafałszowany masz zaburzenia hormonalne i bardzo nieregularne cykle najlepiej zrób test z krwi zamiast wróżyć z fusów za bardzo byś chciała i za bardzo się nakręcasz

Gość chory układ chory
a poza tym, trzymam kciuki !!!!

Powtórz test za kilka dni. Z mojego doświadczenia wiem, że to może być ciąża. Ja w drugiej ciąży: pierwsze dwa testy - negatywne, trzeci - właśnie po pół godziny pokazał się jakiś cień cienia. Dwa następne już pozytywne. Mały ma już 4 miesiące;)

Gość pragnedziecka
Nie mam nieregularnych cykli - wręcz przeciwnie! nie-dziękuję za kciuki :):):)

Gość pragnedziecka
Chyba jutro zrobię po prostu kolejny test. Piersi bolą mnie dzisiaj dość mocno :/ Wiem, że to może być też przed okresem.

Gość pragnedziecka
Zrobiłam drugi test. Druga kreska po jakiejś godzinie :/

Gość adinnaaaa
nie jestes w ciazy, po 15 minutach od zrobienia testu, test mozesz wyrzucic do smieci. nie wiem po co tak sie zadreczach. jak nie teraz to na pewno innym razem sie uda

trzymam kciuki zeby byla ciaza, ale jesli nie mozesz zrobic bety to powtorz test za kilka dni, po godzinie to wynik napewno niewiarygodny ale moze poprostu jest za wczesnie

Gość pragnedziecka
Tak bardzo bym chciala... Może w piątek pójdę na betę... o ile @ nie przyjdzie... wyczytalam, że Acon ma testy strumieniowe lub paskowe o czułośco 10 mlU/ml. Spróbuję kupić i zrobić jeszcze jutro rano teścik, a nie w środku dnia. Wiem, że po godzinie to nie jest wiarygodny wynik ale wcześniej i po 12 godzinach nic na teście nie było, żadnych drugich kresek... Trzymajcie kciuki.

Gość gfdngndgndn
I jak?

Gość dhdmnhdknhdh
Temp.rano 37.1, okresu brak, rano test ciążowy negatywny. No i co teraz? :/

Gość pragnedziecka
Dzisiejsza tempka 36,9. Okresu brak, bolą mnie piersi, mam duży apetyt. Powinnam zrobić znów test ciążowy?

Gość kamcia1507
Nie rób testu, a idź na betę, po kilku godzinach będziesz miała wiarygodny w 100% wynik

Gość pragnedziecka
Chyba pójdę - dzisiaj już mi nigdzie chyba nie zrobią- za późno - w przychodni pobierają krew do 10 :/ Sobota i niedziela też nie, więc będę się męczyć do poniedziałku. I tak pewnie nie wytrzymam i kupię dziś ze 2 testy :/

Gość kamcia1507
a np stacja krwiodawstwa? żeby zrobic beta HCG nie trzeba byc naczczo. zrób jak uważasz, u mnie w mieście można pobrac krew o dowolnej godzinie i w sobotę też

Gość pragnedziecka
Zaraz sprobuje poszukać czeoś. Żałuję, że rano nie poszłam do przychodni :(.

Gość pragnedziecka
i nie znalazłam...