Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina-WWA

Czy jest się czego obawiać?

Polecane posty

Gość Paulina-WWA

wiem że wiele osób może uznać to za śmieszne ale często mówi się że po pijaku właśnie człowiek staje się szczery tak więc chciałabym wam zadać jedno pytanie. Otóż mój mąż wraz z kolegami urządzili sobie grilla na którym ja też byłam wraz z żonami jego kumpli i w pewnym momencie kiedy nas nie było padł temat sexu.Mój mąż wtedy powiedział że chciałby uprawiać sex z murzynką... Nie wiem co o tym myśleć.Jak myślicie czy mógłby mnie zdradzić?

Gość LosDragon
Jak można w ogóle tknąć murzynkę :P ???

Gość Paulina-WWA
No może i tak tylko my jesteśmy zaledwie 5 miesięcy po ślubie a u niego takie fantazje...

eeee tam......męskie gadanie :) Obawiać to byś się mogła jakbyś była 20 lat po slubie:)

Gość bubulina29
Murzynka ... jak chcesz byc zazdrosna to badz , ale o ludzi.... ja czesto widze murzynki ... w pracy ... tu niby fajna laska ... wlosy warkoczyki ... a tak smierdza... a po 2 godz pracy nie mozna kolo niej przejsc .... szybko by mu sie odechcialo ... badz dumna ze swojej karnacji , a na takie fantazje meza , poprostu sie zasmiej i powiedz mu powodzenia :)

Gość Ausśśśka
To nie jest takie śmieszne.Ja byłam 4 lata po ślubie,a mój mąż wraz z koleżkami pojechali sobie do agencji towarzyskiej na miłość francuską :/ Pogodziliśmy się, ale do dzisiaj to pamiętam.

Gość LosDragon
Ja tam leje na murzynki.Trzeba być dumnym że jest się białym :P W białych jest MOC ! :D

Gość bubulina29
dokładnie :D

Gość Paulina-WWA
Może faktycznie macie rację ale jestem trochę uczulona na tym punkcie.wiele moich koleżanek zdradzało i było zdradzanych więc mam pewne obawy.

Gość Paulina-WWA
Jedna z moich koleżanek odkryła że mąż ją zdradził z jakąś japonką-jest przewodnikiem z biura podróży a inna znajoma zaś miała romans z arabem przez kilka tygodnia. Taka egzotyka na niektórych bardzo działa...

Gość bubulina29
facet to facet... tylko imie inne :) my z dziewczynami tak uwazamy ....

Gość LosDragon
Warszawka to miasto wielokulturowe niestety więc się nie ma czemu dziwić.