Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniecierpliwiona123

Dziwny wynik testu ciażowego! Pomocy!

Polecane posty

Gość Zniecierpliwiona123

Zrobiłam dzisiaj test ciażowy, najczulszy jaki mogłam dostać i od razu pojawiła sie blada druga kreska! Ucieszyłam sie, odłożyłam test na bok i spokrzałam na niego po 3 minutach a tam ani śladu drugiej kreski :( Dodam że okresu nie mam już dwa tygodnie a druga kreska była widoczna (nie jakaś wyimaginowana) do lekarza ide w przyszłym tygodniu. Na opakowaniu z testu pisze żeby odczytać wynik po 2 minutach. Czy ten wynik jest pozytywny??

Gość zrób jeszcze jeden
:)

Gość Pyskata22
ja na Twoim miejscu zrobiła bym kolejny test...a najlepiej test beta HCG:)

Gość Zniecierpliwiona123
Zeobie kolejny test jutro rano, tylko może innej firmy. Kurde chyba los płata mi figle. Do tej pory testy zawsze były negatywne bez nawet cienia drugiej kreski ale przynamniej wiedziałam na czym stoję.

Gość niusa
możliwe że to co zobaczyłaś to była reakcja testu na odczynniki. Najlepiej zrób beta hcg.

Gość IVVVVKJa
mi trzy tak wyszły, mąż się tylko śmiał, że wierzy, że jestem, ale żebym wreszcie na krew poszła, bo testy są do d.. :) W ciąży oczywiście jestem :) Idź na betę :)

Gość taka sobie ja !
no mi @ spozniala się 2 miesiace wyniki testow negatywne. lekarz przy badaniu nic nie wyczul a jak sie okazalo byl to juz 9 tydzien.

Gość Zniecierpliwiona123
No właśnie dużo sie o takich rzeczach naczytałam ale staram sie myśleć realistycznie i nie nakręcać za bardzo, dam znać jutro jak zrobie test. Trzymajcie kciuki :)

Gość Zniecierpliwiona123
Najbardziej zastanawia mnie fakt że na opakowaniu pisze aby odczytać test miedzy 2-5 minut i w tym czasie druga kreska byla. Ale nic nie pisze że po tym czasie ona znika :-/

Gość Zniecierpliwiona123
A wiec... Po powrocie do domu wczoraj wyczytalam na opakowaniu z feralnego testu że pozytywny wynik powinien sie utzrymać pozytywny na teście minimum 48h tak więc uznaję go za negatywny :( czekam na wizytę u gina i pewnie skończy się tabletkami na wywołanie okresu :(

Gość vhdifughuoihgoeihvogerge
O BOZE, a to takj ciezko isc do apteki po test? Szkoda ci kilka zl? to w takim razie za co dzieciaka utrzymasz? :O

Gość Zniecierpliwiona123
Test zrobiłam wczoraj jeśli przeczytasz wcześniejszy post.

Gość vhdifughuoihgoeihvogerge
Czytalam no i co? Wynika z niego, ze analozujesz po 100 razy jeden gowniany test, zamiast isc po drugi..

Gość Zniecierpliwiona123
No i za 101 razem okazało się że jest negatywny tak jak 10 poprzednich.