Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna Europejka

Która rasa kobiet najpiękniejsza ?

Polecane posty

Gość czop456
a najgorsze sa białe kobiety robiące się na latynoski,czarne pofarbowane włosy i pomarańczowa opalenizna z solarium,porazka

Oceńmy to obiektywnie. Azja, czarna i czerwona odpadają w przedbiegach bo tam ludzie są identyczni i zdolność do transmutacji fizycznej jest bardzo niewielka. Mieszanka genów jest bardzo dobra i może dawać niesamowitą urodę (choć nie jest to zasadą) np Angelina Jolie. Rasa biała jest więc rasą najbardziej urozmaiconą i najbardziej podatną do przybierania pięknych kształtów buzi.

Gość Długi
czop456 Tak te opalenizny z solarium i samoopalacze to żenada to ja wole już bladą

Gość Długi
Św. Naleśnik Masz racje biali i białe mogą być np. brunetami, blondynami , rudzi a inne rasy to zawsze czarne oczy i czarne włosy żal więc to biali mają najlepsze geny

Gość słodka :)
Mi się tam najbardziej podobają zimni ( chodzi że bladzi) przystojni i wysocy i umięśnieni Biali mężczyźni ❤️

Gość Uwodzicielska Pani ;)
Do tego Biali mają często takie piękne jasne oczy niebieski lub zielone

Gość :D hahahaha
Mi też się najbardziej podoba Biała Kobieta :)

Gość kora82
Tak biala rasa jest najladniejsza. Jak patrze na chociazby azjatki czy czarne to one wszytkie wygladaja tak samo. A biale roznia sie kolorem wlosow i oczu.

A co do facetów to oczywiście że biali najlepsi w końcu to my jesteśmy ZDOBYWCAMI i to my europejczycy podbijaliśmy inne rasy inne kontynenty jak było by to możliwe skoro nie byli byśmy najlepsi ?

A co do facetów to oczywiście że biali najlepsi w końcu to my jesteśmy ZDOBYWCAMI i to my europejczycy podbijaliśmy inne rasy inne kontynenty jak było by to możliwe skoro nie byli byśmy najlepsi ?

łeee wybaczcie że dwa razy

Gość Święta Prawda
:D hahahaha to prawda Biali dzięki swojej sile i inteligencji podbili wszystkich

Gość Ultra 85432
Mi się podobają najbardziej Białe Kobiety później Azjatki a potem Czarne i Mulatki dziękuję do widzenia :)

Gość wilgotna 13
Bo my najpiękniejsze jesteśmy i biali mężczyźni też a jeszcze np z czarnymi jest tak głupio że jak biała kobieta ma z nim dziecko to te dziecko nie przypomina jej nic i tak samo jak biały ma z czarną to dziecko też nic nie wygląda jak on a mnie by to wkurwiało czuła bym się jak bym wychowywała nie swoje dziecko

no fakt :D

Gość Dobry temat
Białe najlepsze przynajmniej dla mnie :)

Gość Słowianka :-*
A mi się podobają tylko męscy biali faceci żadna tam nudna egzotyka tylko zimna klasyczna europejska uroda ❤️ Pozdrawiam Polskich Mężczyzn 👄 buziak dla was :)

Gość Śliczna Europejka
Bardzo interesujące są wasze wypowiedzi, dziękuje za komentarze oczywiście dyskusja może dalej trwać :) A co do mnie to ja też wole Białych mężczyzn :) teraz już idę ale zajrzę wieczorem i zobaczę czy są nowe komentarze Pozdrawiam :)

Gość komputerowy
No białe kobiety to klasyka rządzą nad innymi

Gość Ruchacz 123456789987654321
a ja bym zruchał wszystkie :D

Gość True Blood
Tylko białe kobiety mnie pociągają erotycznie

Gość True Blood
Nie bawi mnie mieszanie rasa ani multi-kulti

Gość Sexy Pani :)
A mi się podobają tylko biali mężczyźni, przecież ci czarni faceci są nieatrakcyjni i nie zaradni, azjaci może zaradni ale za to nieatrakcyjni i mali, najlepsi biali

Gość dzisusssssss
Moim zdaniem azjatki generalnie sa b. ladne poniewaz maja cechy ktore w kobiecym wydaniu uchodza za atrakcyjne (drobne kosci, male szczuple dlonie, waskie ramiona ogolna wiotkosc, slabe owlosienie na ciele poza mocnymi wlosami, rysy twarzy ktore niepredko sie starzeja). Bywaja brzydkie ale jesli aurat trafi sie sliczna to powala. Na drugim miejscu przedstawicielki rasy kaukaskiej chociaz tutaj wystepuje wielka roznorodnosc. Jesli zas chodzi o murzynki to typowa z tym wystajacym tylkiem, sklonnoscia do otyloosci wylupiastymi oczyma oraz warami obciagarami uroda nie grzeszy JEDNAK to tez zalezy od korzeni np somalijki sa przepiekne (chyba nawet najpiekniejsze ze wszystkich kobiet -smukle, strzeliste o harmonijnych cudnych rysach bez typowo "murzynskich" nosow i ust, odznaczajace sie dosc jasną, mlecznoczekoladową cerą. TAK SOMALIJKI SA NAJURODZIWSZE ale to nie jest rasa lecz narodowosc...

"Rasa" ?!!! :O Co to kurwa ma niby być ? !!!!! A później są wtopy na egzaminach gimnazjalnych. :O Jeszcze BBS zrobi o was reportaż. Jak to w Polsce uczą o "rasach" , bo jakaś mameja, tak sobie napisała. :O Jak to możliwe że czarnoskóry prezydent Stanów Zjednoczonych, który myślał że jego dziadek wyzwalał Auschwitz, został zjebany za gafę. Nie musi znać historii Polski, bo żaden Polak nie zna historii Afganistanu a też tam jesteśmy. :O Dano nam jedyną szansę pokazania się światu z jak najlepszej strony. :) I błagam nie spierdolmy A już najbardziej mnie wkurwia awersja do Rosjan. :O Z czołgami przecież do nas nie przyjechali. :) Grają w piłkę i jak karzy, chce być najlepszy w Europie. :) Lekcje historii jednak powinny być ograniczone, bo wychodzą tylko "rasy" i Smoleńsk - kurwa

Gość Don Men :D
Nowy w mieście hahaha :D Przeproś ukłoń się paniom i wyjdź idioto :D

Nowy w mieście Ale z ciebie pajac masakra to nie strona polityczna debilu

Przyznaję się :( jestem analfabetą 😭 Takim wtórnym, napociłem się i wtopa na maksa :O "Każdy" - tak powinno się napisać to słowo. :O I dlatego nadal jestem zwykłym leszczykiem, bo jednak bez odpowiedniej korektorki się nie obejdzie :P Życie