Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna Europejka

Która rasa kobiet najpiękniejsza ?

Polecane posty

Gość dzisusssssss
Nie ma sie o co oburzac wprawdzei polityczna poprawnosc wymaga oraz przykre doswiadczenia historyczne sklanaja ku zaprzestaniu uzywania slowa rasa (dla mnie osobiscie nie musi miec ono od razu pejoratywnego wydzwieku) i de facto ono juz formalnie nie funkcjonyje to JEDNAK z biologicznego punktu widzenia pomimo tego, iz wszyscy ludzie to jeden gatunek homo sapiens (moga krzyzowac sie dowolnie dajac plodne potomstwo) to jednak dzielą sie na przedstawicieli pewnych ras ( przemieszanych miedzy soba ale zawsze) poniewaz roznicom w fizjomomii azjatowi, kaukazow oraz murzynow niesposob zaprzeczyc (no chyba ze ktos ma klapki na oczach albo woli dla slowa rasa uzyc jakiegos gladkiego eufemizmu -jak zwal tak zwal ale na jedno wychodzi)

Gość :D hahahaha
Poprawność polityczna :D przestań i nadal używają słowa rasa bo rasy są trzy główne biała,czarna i żółta i jak ktoś by powiedział że niema to jest śmieszny i tyle bo zaprzecza faktom tak mu wyprała "poprawność" polityczna mózg ?

Mi się przypomina pewna sytuacja jak jakiś policjant zastrzelił czarnego faceta i okrzyknięto go rasistą bo strzelił do czarnego ! A on spokojnie nie strzelałem do "czarnego" tylko do "przestępcy" i jak by to był biały czy nawet różowy to i tak bym strzelił i ten policjant miał racje :)

"Idioto", rozumiem że to zaledwie intro, pomarańczo. "Pajac" już ostrzej :) . Śmiało. Nie bądźcie już tacy w duupę jeebani porządni. Nie zgłoszę Was do redakcji. Nawet jak ktoś miałby ochotę napluć mi prosto w twarz. Te twarde pizzdy, jak by co, to chodzą parami, bo chuujką brak energii by wystąpić na solo ... http://www.youtube.com/watch?v=cSDYYYe3wUs

Nowy w mieście NIe mam zamiaru się z tobą kłócić bo szkoda czasu ja tylko się dziwiwi że boisz się użyć słowa rasa ??? I ty myślisz że jesteś facetem ?

Boisz się że jak powiesz rasa to czarni cię spizgają czy co ?

Gość fvbtgb
nie rasa ale Kurdyjki tylko i wyłącznie piękne

Gość saqwe
Białe :)

Gość qwrqaw
A ja będę mówił rasa i co ?

Oczywiście że określenie "rasa" jak najbardziej pasuje, do tego co ludzie nazwali po imieniu na tej planecie. Tylko co ludzkie nie dla wszystkich jest w równym stopniu dostępne. To jak żyjemy to ludzka fanaberia, kształtowanie świata na widzi mi się. :O Zwykła bakteria, pozbawiona jakiejkolwiek inteligencji, z racji tego że chce przeżyć na tej planecie. I to wystarczy. :) Nadal żyjemy co więcej mamy zaszczyt, razem z Ukrainą przeprowadzić mistrzostwa Europy. :D Niech się, kurwa zacznie !!!! I te z Zachodu pokażą. :) Będą skomleć jak zbite deski. :) Tylko "łosie" z północy. Szwecja da radę. :P I też tu już byli, czyli jak u siebie. :P Nasi z nygusami w duupę, z Rosjanami wpierrdol a z Czechami ostateczne przekopanie. O ile jeszcze będzie chciało im się grać o honor, bo wychodzi Grecja i Rosja. :)

To możesz spotkać się ze mną "qwrqaw" . A ja nie pozwolę rasować ludzi jak psów. :O Ciemnoskóry, bambus, murzyn, biały, żyd, islamista. Ci ostatni chyba najbardziej mają przejebane Jaki kraj jeszcze nie chce płacić za ropę w amerykańskich dolarach? A nie jest w NATO, lub nie podpierduje ? Tym raczej nie w głowie Euro Już tylko myślą jakby tu zaciągnąć do armii i nauczyć zabijać tych, którzy korzystają z rowerów.

Gość ramzes 1
Białe są ładne ale nie z Lędzin. W Lędzinach są najbrzytsze baby.