Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknie-AK

Czy któraś z was ma suknie Anny Kara?

Polecane posty

Gość suknie-AK

http://twojasuknia.pl/Anna-Kara,2012,24,42.html Właśnie znalazłam takie suknie i bardzo mi się podobają!! Któraś z Panien Młodych ma może już suknie AK? Jeśli tak proszę o jakieś ogólne opinie. Pozdrawiam Marzena

Gość suknie-AK
Jeszcze nie dzwoniłam do salonu. Podobają mi się bardzo! Jak czegoś się dowiem to napiszę.

Gość Anna Kara - Arvena
Ja kupiłam na swój ślub Arvenę, właśnie się szyje :-) Ten model akurat kosztuje 3,5 tys. ale inne zaczynaja się od 2

Gość Hhhkhvf
Sliczne

Gość silia
co sadzicie o anna kara -elena, czy wg was to bardzo skromna suknia czy wręcz przeciwnie?

piękna, tylko trzeba być mega zgrabną i wysoką :) A moją faworytką jest LEANDER z kolekcji 2011. Co myslicie? Odważna, ale mi się baaaaardzo podoba

Gość agatbeat
Witam, Jeśli któraś miałaby do sprzedania suknię ANNY KARY w bardzo dobrym stanie model Jenna lub ewentualnie Arvena (tylko jej nie mierzyłam) to dawać znać :) chętnie odkupię :) Ślub biorę w lipcu 2013 więc jakby ktoś miał do odsprzedania do tego czasu to jestem chętna. Oczywiście za niewygórowaną cenę bo to jednak byłaby już używana suknia. pozdrawiam

Gość Oliwka 9
Czy może, któraś z Pań byłaby zainteresowana ewentualnym odkupieniem sukienki Anny Kary model Sun w rozmiarze 34 na wzrost 158-160 po 29 czerwca 2013 r. Ewentualnie sprzedażą koronkowego bolerka występującego w zestawieniu z tym modelem.

Gość SLUBNICZNA 2013
HEJ Oliwka- ja bym była zainteresowana odkupieniem sukienki, jeżeli jeszcze nie masz kupca to prosze o kontakt na maila gdyby_tylko@wp.pl pozdrawiam

Gość gość
a ja marzę o Elis...mam nadzieje, ze do przyszlego roku uda mi sie ją upolowac:p

Gość gość
Sprzedam suknię Anna Kara Arvena 38/40 chętnych zapraszam do kontaktu: aneczkamajeczka@gmail.com