Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

dllaczego grobe baby so takie smieszne?

Polecane posty

Witam, dzisiej poruszam nowo reflokcje. Na temat grobych bab. Oturz tera przeanalizowalam zachowek grobszych kobiet i stwardzam, ze 83 procenty tloscioszek majo zabawne poczocie chumoru. i tera takie dyslekcje skont to sie u nich wzielo? Wedlug mie to: a) skoro nie majo urody, ani nic to nadrabiajo zabawoscio b) udajo smieszne w ramach rozpaczy c) so tam bardzo szczensliwe se swojej pozycji, ze radujo wszystkich dookola. rzywym pzykladem tutej jest manoela z big bradera, ona byla wlasnie tako fajno, grobszo postacio. w zwionzku z zainicjowano sytolacjo pytam was czy wy terz sie spotaliscie z takimi postacmi czy tylko ja mam tako spoztrzegosc? Czekam na wasze opinie, a morze same grobe sie tutej wypowio?

Gość PannaP.
przed założeniem tematu radzę zaglądnąć do słownika ortograficznego. a co do tematu , to myślę że wcale nie wyróżniają się poczuciem humoru , może u nich to bardziej zauważalne.

Gość yyyyyyjodf
aj głupi wy jesteście, to też ludzie, oceniacie tylko po wyglądzie, a często ci ludzie są naprawdę zabawni i mądrzy

ja mam troche kg i jestem ta groba babą i poczucie humoru mam ji miałam za czasów jak byłam jeszcze atrakcyjna szczupła wysoką dziewczyna...teraz jestem wysoka atrakcyjna ale nie szczupła.... poczucie humoru jest natura człowieka i moze osoby z poczuciem humoru mają inne potrzeby i inaczej odbieraja swiat i dlatego pozwalaja sobie na to by być puszystym? Kurcze moze ta moja teoria ma jakis sens...ciekawe czy są jakieś materiały naukowe na ten temat...

Gość ...masakra...
Ludzie nie nakręcajcie się:) fiel kretynka=provo jak ona zakłada temat to nie warto wchodzić bo znajduje się tam tylko kupa smieci i kopy:)

Calluna wszystko okiej, tylko rze jesli kto nie umnie sie pogodzic z nadwago to raczej ma dygresje, a tutej wystempoje poczocie chumoru, wienc pytam skont sie to u was bierze? Ja tutej togo pojonc nie mogie. jak mi przybywa pare kilo to mam chentkie schowac sie pzed swiatem.

Panno p, dzienkoje za skazuwki, do slownika zaglondalam i jak widac efekt jest taki a nie inny. Chore lodzie tak majo, zajzyj do wikipedi kim byl pan arnold frankensztajn i jako mnial chorobe, morze ci to cos pomorze i zaczniesz szanowac innych.

Gość ja nie moge hahaa
jaka prowo

Yyyyjopf, a kto tutej ocenia po wyglondzie, ja wladziej daje kaplemety grobym maciorom, bo muwie, ze jak grobe to smieszne, szczople osoby nie majo takiego chumoru. Grube so fajniejsze.

Motyl, ty akorat mialas take szczenscie, ze moglas poczuc smak chodosci, a jak jakas grobaska z prawdziwego wydazenia, ktura sie rodzi grobo i grobo pomiera to co? Skont u niej tyle smiehcu, rzartuw i dowcipowosci? Ja pytam, bo znam pare grobych i je bardzo lobie bo so take smieszne,. np. Nie golo pach i paradujo z podniesionymi renkami w gure, bo sie tego nie wstydzo, myslo, ze sadlo im wszystko pzyslania.

Masakra prowo srowo tempaku, nie ublirzaj mi bo mam znajomosci to raz, a dwa akorat mam takie a nie inne reflokcje i to mie interesoje. Prowo debilku to by bylo gdybym np. Muwila, ze jestem curko papierza, a nie jestem, wienc zamilcz, sploszyles mi zwiezyne, jesli pzez ciebie bende sama to cie pomrzcze.

Gość ___________?****
🌻 ❤️

Po chinsku daltonistko jak nie umniesz czytac, co sie tak czepiacie, ja nie pytam was po jakiemu to jest, wienc odpowiescie w temacie okiej?

Taki dalam pzyklad ale nie mam potwierdzenia, potzebuje kogos do obalenia tej tezy, bo jakos trodno mi uwiezyc ze grube sie nie zalamojo.

Gość ...masakra...
Znajomości masz może w wc. Najgorsza debilka na kafe z ciebie:) jenny przy tobie jest super inteligentna:)

Fiel, zartowac to jedno, ale chyba kazda naprawde gruba chce schudnac :) Nie mowimy tu o zaokraglonych kobietach ktore moga byc bardziej apetyczne niz szczuple.a grubych. Byc grubym jest niezdrowo :D

Kobys? Chiej :-) dewotka otczep sie, jak chcesz wiedziec to nie tylkoo ze slownika kozystam, ale tagze z translatora. Pewnie nie wiesz co to jest, chachacha

Gość ...masakra...
Fiel prosta babo co ma daltonizm do czytania:)

Hejka Fielka! Widze rze znowu so nowi co nie wiedzo jakie stodia trza skonczyc rzeby tako pisownie se wyrobic. No ale corz trza im to wyjasnic,ze stodia regionalne zapewniajo tako intjeligencje i poprawno pisownie.

Masakra daltonizm do pisania ma to co muzg do twojej glowy, teras josz rozumiesz? i za te obelgi to sie koleszko zara pogniewamy, bo nie ma nic gorszego nirz byc gorszym od jennifer, gdybym byla taka glopia jak ona to dzisiej wiedzialbys jak wyglondam, a tak jestem tutej antonimem.

Gość ...masakra...
Każdy mądry człek wie ze fiel błędy wali specjalnie ale po co? Żeby zdobyc rzesze fanów takich jak joaska naśladująca fiel jak wierna suczka?:)

Chiej joanno, nie tlomacz im bo ten narud nie posiada takego narzendzia jak muzg i nic do nich nie dotze, tutej jest temat tylko dla uczonych, dla wykrztalciuchuw, a matoly bez szkoly niech sie ido podoczyc.

Gość ...masakra...
No ja wiem ciężkie działo wyciągnęłam mowiac o jenny

Tak masakra! bravo za zajazenie. Jednak masz trochie muzgu,hoc niewielka to pocieha dla tfoih rodzicuf. My sie nie ukrywamy jak szczury za pomaranczami,tylko wykladamy kawe na lawe. Take szczekajonce szczeniaki so nieszkodliwe,i nie pszejmujemy sie nimi bo mamy warzniejszo misje do spelnienia ty tepaku.

Masakro ton Twojej wypowiesci swiatczy o tym, ze jestes zazdrosny. I ci sie nie dziwie bo karzdy by chcial zdobyc slawe, ty jestes tutej szaro myszko, ja mam swuj stajl, mam swojo tematykie kturo sie wyrzurzniam i dzienki temu trafie na durze ekrany. Poguc sie z tym, ze skonczysz tutej jako nikt, chyba, ze zaczniesz byc naszym wiernym idolem to wtedy wspomne o Tobie w telewizorze.