Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AnKa02043

Czy mu chodzi tylko o seks czy mnie kocha?

Polecane posty

Go艣膰 AnKa02043

Zawsze jak m贸j ch艂opak jest u mnie to najpierw rozmawiamy, 偶artujemy, ca艂ujemy si臋 itd, a po jakiej艣 godzinie le偶ymy sobie i wtedy on my艣li ju偶 tylko o jednym, pyta mnie czy tego chce i w og贸le. Ja czasem si臋 zgadzam, a czasem odmawiam. I wtedy on robi wszystko, 偶ebym si臋 w ko艅cu zgodzi艂a, ca艂uje mnie, przytula, powtarza mi jak bardzo mnie kocha i w ko艅cu te偶 si臋 zgadzam, ale nie robie tego z musu tylko po prostu te偶 tego chce. A czasem odmawiam tylko dlatego,bo boje si臋 偶e on mnie nie kocha a chce tylko seksu... To jest m贸j pierwszy ch艂opak, przy nim straci艂am dziewictwo, a ja jestem jego pierwsz膮 dziewczyn膮 z kt贸r膮 to zrobi艂... Mam 19 lat, on 20 My艣licie, 偶e mnie kocha?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lllllllllllllllllllllllll
Tego czy on Cie kocha to nie wie nikt, moze tylko on sam. Ale napewno ma pchote na sex z Toba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnKa02043
To co mam robi膰?? ? Skoro nie umiem mu odm贸wi膰 a jak w ko艅cu to zrobie, to on tak 艂adnie prosi, 偶e zn贸w ulegam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poradnik dzia艂kowca
AnKa02043 To co mam robi膰?? ? Skoro nie umiem mu odm贸wi膰 a jak w ko艅cu to zrobie, to on tak 艂adnie prosi, 偶e zn贸w ulegam...AnKa02043 Znaczy...lubisz to, suko ! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnKa02043
No lubie to i kocham go, ale bez tego te偶 potrafie 偶y膰 i nie chce tego robi膰 za ka偶dym razem. A on raczej tak. Jak sprawdzi膰 czy mnie kocha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaarwena
powiedz ze bedziesz miala operacje i zero bzykania przez najblizszy rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnKa02043
bardzo 艣mieszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnKa02043
nikt nie umie pom贸c ??