Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnKa02043

Czy mu chodzi tylko o seks czy mnie kocha?

Polecane posty

Gość AnKa02043

Zawsze jak mój chłopak jest u mnie to najpierw rozmawiamy, żartujemy, całujemy się itd, a po jakiejś godzinie leżymy sobie i wtedy on myśli już tylko o jednym, pyta mnie czy tego chce i w ogóle. Ja czasem się zgadzam, a czasem odmawiam. I wtedy on robi wszystko, żebym się w końcu zgodziła, całuje mnie, przytula, powtarza mi jak bardzo mnie kocha i w końcu też się zgadzam, ale nie robie tego z musu tylko po prostu też tego chce. A czasem odmawiam tylko dlatego,bo boje się że on mnie nie kocha a chce tylko seksu... To jest mój pierwszy chłopak, przy nim straciłam dziewictwo, a ja jestem jego pierwszą dziewczyną z którą to zrobił... Mam 19 lat, on 20 Myślicie, że mnie kocha?

Gość lllllllllllllllllllllllll
Tego czy on Cie kocha to nie wie nikt, moze tylko on sam. Ale napewno ma pchote na sex z Toba.

Gość AnKa02043
To co mam robić?? ? Skoro nie umiem mu odmówić a jak w końcu to zrobie, to on tak ładnie prosi, że znów ulegam...

Gość Poradnik działkowca
AnKa02043 To co mam robić?? ? Skoro nie umiem mu odmówić a jak w końcu to zrobie, to on tak ładnie prosi, że znów ulegam...AnKa02043 Znaczy...lubisz to, suko ! :classic_cool:

Gość AnKa02043
No lubie to i kocham go, ale bez tego też potrafie żyć i nie chce tego robić za każdym razem. A on raczej tak. Jak sprawdzić czy mnie kocha?

Gość aaaaaaarwena
powiedz ze bedziesz miala operacje i zero bzykania przez najblizszy rok

Gość AnKa02043
bardzo śmieszne

Gość AnKa02043
nikt nie umie pomóc ??