Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robak1988

Związek na odległość

Polecane posty

witam Jesteśmy z zona kilka lat razem, mamy małe dziecko. Sytuacja finansowa zmusiła nas, żeby szukać pracy za granicą. Zona dostała propozycje pracy za granicą, więc podjęliśmy decyzję, że poleci i spróbuje. Przez pierwszy miesiąc było super,maile telefony, długie rozmowy na Skype. Wyznania miłości, tęsknota, radość. Sytuacja drastycznie się zmieniła z nadejściem drugiego miesiąca. Żona zaczęła wyciągać wszystkie złe rzeczy jakie zdarzyły się w naszym związku. Teraz chce przylecieć i zabrać mi dziecko. A co z naszym związkiem będzie to jeszcze się zastanawia Wiem, że popełniłem różne błędy w życiu, nie jestem ideałem. Każdy ma prawo popełnić błędy, ważne czy wyciągnie z nich wnioski. Dzwonie, sms-uje, rozmawiam z żoną przez skype, ale ona twierdzi, że tylko ją wykańczam psychicznie. Bardzo mi na niej zależy, bardzo ją kocham chciałbym aby ten związek trwał nadal, ale zgubiłem się. Drogie panie proszę o pomoc , bo nie wiem co robić??

cóż mogę poradzić.. mam może nieco podobną sytuację tyle, że mój partner mieszka na drugim końcu Polski.. ale fakt jak opisujesz twoja żona dziwnie się zachowuje.. nie chcę kompletnie nic sugerować, ale może istnieje możliwość , że kogoś tam poznała?? Polecam szczerą i spokojną rozmowę..