Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkaa_19

pobieraczek

Polecane posty

Dostałam dziś od serwisu pobieraczek.pl taką wiadomosć, już drugą. Co mam zrobić? trochę się przestraszyłam. Piszą na różnych forach, zeby w żadnym wypadku im nie płacić. Szanowna Pani C., Ze względu na nie wywiązanie się przez Panią do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia 02.05.2012 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Pani na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy. Pozew przeciwko Pani zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Panią podczas zawierania umowy adres: Martyna C. 78 486 htrhh 43 Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów. Pani adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 02.05.2012 to 83.20.245.163. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Pani danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych. Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Pani ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pani z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji. Raz jeszcze przypominamy, iż zgodnie z zawartą Umową, przysługuje nam kara umowna w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego jako naprawienie szkody wyrządzonej wskutek nieuzasadnionego obciążenia infrastruktury i zasobów wykorzystywanych do świadczenia Usługi Usenet. Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Należność opłacić można poprzez przelew bankowy na następujące dane: Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Numer rachunku: 19 1750 1325 0000 0000 1305 6811 Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - xxxxxxxxxx Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=hJNtlyCpeslVIrDY9DbBcSZEU5Y%3D W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl Z poważaniem, Zespół Pobieraczek.pl

Gość nie martw sieee
nic nie płać. mi nawet do domu przysłali takie upomnienie po 2 czy 3 latach. to było w sierpniu zeszłego roku nic nie zapłaciłam i cisza jest. oni nie mają mocy prawnej do takich rzeczy licza na naiwnych co się przestrasza i zapłacą ;)

Gość aaaaaaarwena
powies sie, masz ruska mafie na karku jedyna droga out to juz do piachu :(

poczytaj na googlach opinie o pobieraczku, to zobaczysz coś ciekawego ;)

Gość szparka sekretarka łał
www.pozywamy-zbiorowo.pl/ Nie reaguj na to pismo - na powyzsezj stronce kontaktuja się ludzie oszukani przez pobieraczka.

Gość pufff o naiwni
szmato wstawiaj linki z http

a co tępy niewychowany ćwoku, nie możesz sobie przepisać?

a po drugie to nie umiem z http, umiuem tylko tak, jak powyżej - jestem początkującą sekretarką:))

Gość racki rzorż
Najlepiej dodaj ich adres mailowy do blokowanych na skrzynce pocztowej i zapomnij o sprawie. Pobieraczek to czołowy polski serwis wyłudzający pieniądze - nie wiem na jakiej zasadzie oni jeszcze nie zostali zamknięci, albo żaden rodzimy haker ich nie storpedował :/ __ http://www.tanie-latanie.net/

Gość matq
wogóle sie tym nie przejmujcie nie macie wazniejszych problemów? nic wam nie zrobia

Gość hehe, dobre
no, nie potrafię zrozumieć jak ktokolwiek jeszcze może sie na to nabierać