Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jentod

brat nie wybrał mnie na chrzesną

Polecane posty

Gość niunia2210
tutaj na forum każdy ci napisze swoje zdanie, najlepiej sama zdecyduj, ale moim zdaniem jakaś pamiątka z chrztu, zabawka czy książka z bajkami bo kasę rodzice wydadzą

Gość jentod
no właśnie nie wiem jak się teraz zachować jako "zwykły gość" i co się kupuje na chrzciny

Gość jeżeli aktualna zona lub
ppamiątke, do tego jakas zabaweczke i tyle, bez przesady nie jesteś chrzestną

Gość laro w karmelu
jak dla mnie najważniejszy jest nie prezent na chrzciny, ale jaką będziesz ciocią dla dziecka. A jeśli chodzi o prezent - ludzie trochę przyzwoitości,skoro nie jest chrzesną to zabaweczkę, a jak jest chrzesną to 1000 pln ?!

Gość shuma
to nie chodzi o kasę, a o kontakt z dzieckiem. Nigdzie nie jest napisane, że musi być to rodzina. Jak rodzice mają bliższy kontakt z przyjaciółmi, których wybrali to czego oczekujesz?

Gość fvdvgbd
a kto pwiedzial z e bycie chrzesTnym to spore wydatki??

Gość shuma
ludzie na forum :) a serio, nie chodzi o kasę, ale o kontakt z dzieckiem. Trzeba pamiętać o urodzinach a na dzień dziecka wpaść z batonikiem, a nie o quady czy laptoki :)

Gość shuma
kobieta podwójna - a poczytam :) wszystko zależy od rodziców. Ale jak ktoś jest takim hipokrytą i wybiera chrzesnych na podstawie zasobności portfela to tylko dziecka żal

Gość Załamana sierotka 19
Moj 10 lat starszy brat, zamiast opiekowac sei mna po smierci rodzicow to wyrzucil mnie z mieszkania, wymeldowal, nie zaprosil na slub, chrziciny, gdyby nie zasrana nk to nawet nie wiedzialabym ze ma dziecko, po latach odzywamy sie do siebie, wybaczylam mu, ale nie ma mowy o dobrych relacjach, bo on mi nie ufa, a to przeciez ja mu nie powinnam ufac, na zlodzieju czapka gore, wiec nie mam brata.

Gość gość
Wiem ze stary temat ale moze kiedys przeczytasz. Jesli Cie wymeldowal to powinien zapewnic inne lokum, poza tym fajnych mialas rodzicow ze przepisali wszystko jemu. Chyba ze braciszek Cie oklamal bo bylas niepelnoletnia, przeciez tobie po smierci rodzicow tez sie cos nalezy. Ja bym zrobila wszystko zeby takiego c***a puscic z torbami! Nawet teraz po latach