Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

totakjakto

zdrada

Polecane posty

To ja zdradziłam 12 lat temu mojego męża , jesteśmy po ślubie już 21 lat i nie mogę poradzić sobie z tym, czuję się winna , od tego momentu jestem nieszczęśliwa, smutna i bardzo żałuję to że tak się stało.Czasami myślę po co żyć , lepiej by było , jakby mnie nie było.Coraz gorzej ze mną ,chcę mi się usnąć i nigdy więcej nie budzić się.

Gość fhajafh
taka kara osoby zdradzającej.. a mąż wie?

No tak ,jeśli się chce zdradzać ,to trzeba mieć mocną psychikę albo taką naturę,że wyrzutów sumienia mieć się nie będzie. A tak w ogóle ,to nie masz żadnego zajęcia tylko myślisz o tym co było 12 lat temu??

Gość aniol coz
Jak widzisz nie ma tutaj zyczliwych osob . Potrzebujesz terapii to tylko tobie pomoze. Nie czekaj nie mecz sie tylko dzialaj .

Wie i nie wie.On mi mówi że wie , niby wypomina a ja zaprzeczam wszystkiemu.Bo On tylko domysły ma i chyba czuje że kiedyś ktoś, ale nie wie na 100%. Dla tego wolę nie przyznać się.

Gość bardzozabawne
czym sie strulas, tym sie wyleczysz nastaw dupy drugiemu, trzeciemu i kolejnemu a wyrzuty sumienia minal :D

Ciężko jest mi o tym nie myśleć.Kocham mojego męża, którego w sumie nigdy w domu nie ma , ale bardzo boli mi to ,że kiedyś tak go skrzywdziłam.On ciężko pracuje i pracował a ja mu taki numer zafundowała.

czym sie strulas, tym sie wyleczysz nastaw d**y drugiemu, trzeciemu i kolejnemu a wyrzuty sumienia minal Chyba Cię...!!!Nigdy więcej!!!!

Gość RilMen88
Tak to jest jak się myśli cipką, a nie głową. Jako pokute wsadź sobie w tą cipkę łajdaczkę kaktusa.

Do wale niekoniecznie, skąd w tobie tyle zjadliwości, a jak chcesz wiedzieć bardzo go szanuję i dlatego mu nie powiem prawdy, żeby On nie cierpiał.

Gość ja zdradziłam, wprawdzie nie
męża, tylko faceta który zdradzał notorycznie mnie. Wydawało mi się że jestem osobą która nie udźwignie tego że coś takiego zrobiła a po mnie spłynęło to jak po kaczce. dZiwnie czułam się tylko pierwszego dnia po;) ale faktem jest że już tego nie chcę powtarzać, ten dzięń dwa paskudnego samopoczucia to wystarczająca nauczka

I dalej jestem nieszczęśliwa)-; . Niektórzy strasznie potępiają i ciężko mi jest cholernie.A w sumie nikt nie wie ....

chyba nie masz wiekszych problemow , niz powrot do wydarzen sprzed 12 lat. To jest historia i niech historia pozostanie.Chcesz na sile sie unieszczesliwiac tak do konc swych dni?

Gość jsssss
macie dzieci??

to dla nich chociazby zapomnij o tm co bylo.Rozpamietywanie niczemu i nikomu nie sluzy przeciez. Pielegnuj swoja rodzine, wazne -wyciagnelas wnióski : nigdy wiecej :-D