Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia szuka fotografa

Mam dylemat.. który fotograf?

Polecane posty

Gość Kasia szuka fotografa

Mam dylemat, któremu fotografowi polecić zrobienie sesji ślubnej. Mogę wybrać tylko jednego, którego byście mi polecili: http://www.psfs.pl/ ??? W prezencie ślubnym nasi rodzice chcą nam sfinansować sesje ślubną i mamy sobie wybrać fotografa.

Gość dobra pani to ja
Sama też miałbym dylemat, bo zdjęcia są rewelacyjne.

Gość To nie ma żadnego znaczenia
Oni wszyscy naprawdę według tych samych schematów jadą. Jak jesteś ładna, to zdjęcia będą piękne, ale jeśli urody ci bozia poskąpiła, to i zdjęcia będą podobne od każdego. Na cud nie licz, to tylko fotografowie.

Gość zaden wybor
Wszystko na jedno kopyto. A musisz koniecznie z tej strony? Bez sesnu szukać fachowca po stowarzyszeniach bo większość do nich nie należy (no i w każdej branży jest ich co najmniej kilka). Sali też szukasz poprzez Stowarzyszenie Restauratorów czy idziesz tam, gdzie ci smakuje a cena odpowiada? :P

Gość Lenka dziewczyna grafika
Zależy czego szukasz. Musisz najpierw zastanowić się czy szukasz fotografa który będzie pokazywał ciebie z mężem w rolach głównych w pierwszym planie i będą to zdjecia pamiątkowe czy chcesz fotografa silącego się jako artysta gdzie będziesz dodatkiem do zdjęć. Dla tego drugiego ważne będą budynki, architektura, mosty, tory i wszystko to co z powodzeniem odwróci od ciebie uwagę. Przestrzegam przed wyrobionymi nazwiskami w internecie bo zazwyczaj traci się kasę i potem innym na silę wmawia ze zdjecia są piękne i się jest zachwyconą zdjęciami. Miejsce jakim jest PSFS to miejsce gdzie fotografowie płacą kasę aby tam zaistnieć czyli jest to miejsce bardzo mało wiarygodne. Szukaj fotografa poprzez pocztę pantoflową. Tutaj na kafe większość pytań o fotografa piszą sami fotografowie którym teraz bardzo się w zleceniach pogorszyło. Wystrzegaj się manipulacji w której ta grupa zawodowa osiągnęła mistrzostwo Świata.

Gość nbvc
Najlepiej się skontaktuj z nimi i sięgnij po więcej zdjęć, wtedy będziesz wiedzieć który.