Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukana :((((((

Błagam pomożcie

Polecane posty

Kupiłam na ta.....pl iphone 4 za 1200 zł dla syna na urodziny. miała to być wysyłka. właśnie dostałam, otwieram a w środku jakieś pół kilo ziemi do kwiatów! mąż właśnie poszedł to zgłosic na policję. czy policja wstrzyma przelew? czy mam szanse odzyskać pieniądze?

Gość magda gester
o kooofa, przepadłaś, jak już zapłaciłaś to zapomnij o kasie kto kupuje iPhone4 za 1200zł, on miał być używany? bo nowego za tę cenę nie kupisz

Gość jurek 666
policja wstrzyma przelew??? ha ha dobre, tak mają taki guzik do wstrzymywania przelewów:) policja spisze zeznania i tyle

Tak używany ale w super stanie. i dobra cena bo temu facetowi zależało na czasie. może policja wstrzyma przelew do tego oszusta??:o

Gość hehe, dobre
nic nie udowodnisz...

Gość Policja raport
dziękujemy za zgłosznie, przelew został wstrzymany, pobierzemy małą prowizję (5%) i resztę wyślemy na Pani konto

To widzę zajebiscie jest :o myślałam że może da się coś zrobić no dobra dzięki za odp

Gość gfjytku
masz pecha. policja nic nie wstrzyma, nawet jak beda mieli jego adres to moze odzyskasz kase, ale po jakims czasie dopiero... rada na przyszlosc- przy wartosciowych przesylkach zawsze wybieraj opcje z mozliwoscia otwarcia paczki w obecnosci kuriera.

Gość sdasrere4543jgf
jak ci policja wstrzyma przelew???? jak juz przelalas to sa u niego na koncie i gowno mu zrobią jak udowodnisz co bylo w paczce? on powie ze wyslal ma pewni dowod nadania i ile to wazylo powie ze w on spakował iphona mial jakies komentarze?

Ja już więcej nic przez neta nie kupię chyba że na all... teraz wpisuje dane tego człowieka w google a tam cała masa oszukanych :o

Na koncie jeszcze nie ma bo z tego co wiem to poczta przelewa w ciągu dwóch dni a komentarzy nie miał bo to tablica.pl

Gość to wygląda na to,
że właśnie zdradziłaś męża, bo ktoś cie wyruchał

wpisz sebastian czopek oszust to ci wyjdzie kilka linkow

Gość to wygląda na to,
z CZOPKIEM? :D

Gość rebuse
to ty na pocztę biegnij a nie na policję

Oj niefajna sytuacja,znajoma miala podobnie,jakis czas temu kupila tel na allegro i do tej pory cisza..ani kasy ani nic... Zlozyla zeznania na policji ,cos tam do allegro napisala i echo

Gość koroseria 25
oj, ma dorobek cholerny czopek

Poczta sama z siebie pieniędzy nie zatrzyma mają przepisy. tak każdy by robił ale wciąż mam nadzieję. zobaczę co mąż się dowie

Oszukana widac ze niestety jestes naiwna obcemu wyslac taka kase widac znalazl sobie dobry sposob na zycie na allegro jeszcze bym zrozumial ale tak ciezka sprawa

Gość Tępiciel głupoty
Wpisane, jest tylko jeden człowiek o takim nazwisku (oszust).

Gość raczej nic nie zrobisz
skoro koleś już kilka razy oszukał i dalej oszukuje tzn. że pozamiatane, chyba, że kiedyś wpadnie, ale swojej kasy nie odzyskasz. Ew. możesz siedzieć policjantom na karku, ale czy to coś da?

I nie wstrzymają przelewu bo nie mam wiarygodnych świadków, zeznania spisali i mąż wrócił :o teraz na kasę będę czekać w nieskończoność i po telefon do sklepu 2 tys wydać :o

Gość saewr
poczytaj sobie tu pisze dużo o tym czopku gosć jest z bozej woli to 40 kilosów od wawy http://www.dodajoszusta.pl/historia/2763-sprzedal-iphone-4s.html kiedyś też auto sprzedawał na otomoto masz tu link numer rejstracyjny też widać jakby co http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C20854247 sebastian daniel czopiek ja na twoim miescu to za te 1200 na które cie wyjebał pocheał by do tej bozej woli popytał osób podobno matka jego nazywa lidia, nawepno by ktoś coś wiedział, i jakby go dorwał to marny los

Dzięki bardzo ja z pragi pn jestem. to przejdziemy się tam z bratem jutro dzięki jeszcze raz!