Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale nawywijałam

do panien młodych

Polecane posty

Gość ale nawywijałam

nie podobają mi się rękawiczki ślubne jak myślicie zrezygnować całkowicie czy założyć krótkie koronkowe? Wy zakladacie???

Gość nie zakladam co ty
absolutnie nie. Mnie tez sie nie podobaja i skoro tobie tez nie no na kij ci one? to nie jest wcale jakis niedolaczny element stroju panny mlodej. Ja w zyciu tego ohydztwa nie zaloze nie widzialam zadnej panny mlodej ladnie wygladajecej w rekawiczkach

Mi też rękawiczki się za bardzo nie podobają i tez myślałam że jak już będę brać to założę krótkie koronkowe, trochę takie inne (nie na ten jeden palec). Ale wyszło trochę inaczej i ostatecznie rękawiczek mieć nie będę, będę mieć za to bransoletkę na ręce. Według mnie to wystarczy :)

Gość k9
rekawiczek juz sie nie nosi. stara moda

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
to jest ochydne, pogrubia ręce !!! i jeszcze jak Ci sie nie podobają to po co???? bransoletka, ładnie zrobione pazurki i tyle;-)

Gość asdafdaf
ja nie mialam rekawiczek i nikt nawet tego nie zauwazyl mielismy duzo mlodych ludzi na slubie to kazdy podchodzi do tego na luzie bez cisnienia chyba tylko upierdliwa ciotka jest w stanie sie do tego przyczepic

rekawiczki byly modne kiedys, teraz juz odchodza w zapomnienie, ze sie tak wyraze.... nie podobaja sie mi, nie bede miala, wole zalozyc jakas bransoletke :)

Wg mnie czy modne czy nie modne - rekawiczki nie sa zadnym musem i jesli nie chcesz ich miec to zrezygnuj z nich.

Gość cłoooo?????
NIE ZAKŁADA SIĘ JUŻ TO NIEMODNE

Gość poliglotttta
Rękawiczki to jakiś wymysł końca lat 90. najlepiej jeszcze z jakiegoś błyszczącego materiału- fuj....

Ja miałam krótkie koronkowe z kokardką, długie mi się nie podobją i nie pasowały do sukienki