Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdvjpm

Faceci,co czujecie gdy ktoś Wam się podoba?

Polecane posty

Gość kdvjpm

Myslicie wtedy o kolezankach,zeby z nimi normalnie wychodzić na spotkania, zaczepiacie je? Mi się WYDAJE,że powinno byc inaczej..energia skupiona na tej osobie a nie.. i nie wiem jak to odroznic czy faktycznie mu sie podobam czy co.. ja np mam tak, ze skupiam energie na tej osobie, nie chce towarzystwa facetów moze dlatego ciezko mi jest zrozumiec jak mozna dzielic czas jeszcze na kolezanki itp. Fakt to dopiero 1 etap znajomosci,no ale kurde, troche szacunku

Gość oni wszyscy tak mają
umawiają się z paroma, żeby wybrać laskę z najlepszego sortu, za jakieś sto lat wprowadzą oficjalne kastingi do swoich dup.

Gość kdvjpm
ale nie chodzi o laski brane pod uwage na zwiazek tylko kumpele z ktorymi sie trzyma szmat czasu

Gość Nobody loves no one.
jak myslisz

Gość kdvjpm
up

Gość kdvjpm
up

Gość kdvjpm
halo:)

Gość fifirififi
Nie bardzo rozumiem o co chodzi autorce tak chaotycznie to napisała

Gość fifirififi
No już rozumiem. Chyba masz zadatki na kobietę bluszcz.

Gość kdvjpm
nie, bo bylam w zwiazku i dawalam duzo swobody chlopakowi, ale na poczatku moglby pokazac ze traktuje mnie inaczej niz każdą inna..

Gość fifirififi
Jeśli dziewczyna naprawdę się komuś podoba to poprostu jego koleżanki idą w odstawkę, ale chyba nie każesz mu udawać że ich nie zna, jak zaczepi i zagadanie co słychać chyba nie wybuchłabyś zazdrością, to by było chore.

Gość fifirififi
Jak Cię traktuje jak każdą inną to poprostu jesteś jego koleżanką, a nie dziewczyną....?

Przede wszystkim pokazałbym jej, że to ona jest numer 1 tak by w żaden sposób nie czuła się zagrożona ze strony koleżanek czy innych kobiet. Wydaje mi się, że to by było najważniejsze w takie sytuacji.

Gość kdvjpm
Teraz potwierdziles moje domysly, jednak nie warto tracić energii,muszę go sobie odpuścić. Owszem nie jesteśmy parą, ale on sie zachowuje tak jakbym mu się podobała ale jednoczesnie koleżanki nie poszły w odstawkę, nie zachowuje sie tak jakbym dla niego znaczyla wiecej niz one

Gość kdvjpm
Mateusz czyli jednak macie racje :o

Koleżanki nie koniecznie muszą iść w odstawkę ale musi być pewna widoczna granica na co sobie pozwalamy z koleżanką a na co z dziewczyną. Skoro nie jesteście parą to możliwe, że nie jest do końca pewnie czy Ty jesteś na " TAK". Wspólna rozmowa powinna rozwiać wątpliwości.

Gość autorko, mam podobnie
z tym, że już dawno porzuciłam wszelkie nadzieje. To, że się spotykamy to w zasadzie gówno znaczy, bo za chwilę spotyka się tez z innymi. Dopóki nie będzie jakiejś deklaracji to nie ma co oczekiwac, czy brac chłopu za złe, bo on patrzy na nas w takiej sytuacji jak na każda inną koleżankę. A czy my to nadinterpretujemy to już jest nasz problem.

Gość fvbtgb
ruchacze rogacze są różne jelenie

Gość kdvjpm
no wlasnie a co jak sie wyglupie? bedzie wiedzial ze ma mnie w garsci i moze robic co zechce, nawet odwrocic kota ogonem bo poczuje sie pewny siebie? Hm, ja raczej jestem ostrożna,ale on konsekwentnie daje mi znaki zainteresowania,jednak no wlasnie nie czuje sie wazniejsza od kolezanek i to jest problem,a ciagle w niepewnosci zyc nie chce

Powiem z własnego doświadczenia. Wieloletnia koleżanka w moim wieku znamy się od dziecka. Była we mnie zakochana nawet zaproponowała czy byśmy nie chodzili ze sobą. Niestety nie czułem do niej tego co ona do mnie. Nie wyśmiałem Jej z tego powodu bo miłość to nie temat do żartów. To coś pięknego. Kwestia tego jak on do tego podejdzie. A tu już nie mogę Tobie niczego gwarantować Ty chyba wiesz jaki On jest?

Gość kdvjpm
Od tej strony go nie znam, ale mysle ze nikogo nie mial nigdy jeszcze

Gość autorko, a jak ma na imię
Twój facet?

Gość kdvjpm
a dlaczego sie pytasz ?

Gość autorko, a jak ma na imię
a bo jestem w podobnej sytuacji, może znamy tego samego :D

Gość kdvjpm
To powiedz jak Twoj ma na imie, potwierdze jak cos. ;)