Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioooo

On nie chce seksu

Polecane posty

Gość Wiem_ze_nic_niewiem
Zgadzam sie z pytajacym dzentelmanem (post na 1str). Seks dla nas to ogromne wyzwanie, a dla kobiet? Nie koniecznie.. W dodatku nie jestesmy do niego stworzeni.. Nie uprawialem go jeszcze a juz sie go boje... No ale to inna sprawa... W kazdym razie podpisuje sie pod wypowiedzia pana "dzentelmena"

Gość Wiem_ze_nic_niewiem
Zgadzam sie z pytajacym dzentelmanem (post na 1str). Seks dla nas to ogromne wyzwanie, a dla kobiet? Nie koniecznie.. W dodatku nie jestesmy do niego stworzeni.. Nie uprawialem go jeszcze a juz sie go boje... No ale to inna sprawa... W kazdym razie podpisuje sie pod wypowiedzia pana "dzentelmena"

Gość Hanka z M jak miłosć
Ja chce często sexu a on do mnie mówi że jestem nimfomanką ,nie daje rady.raz mu powiedziałam że nie może mi sprostac i tyle ,a on na to że tylko leże i jęcze ,że to on wciaż pracuje hehe, ,,na szczescie nie jestesmy razem,fakt lubie lezec to moja ulubiona pozycja!!! i tak zle i tak nie dobrze ble

Gość pioooo
Edwinie... nawet nie doczytałeś postu do końca, a już wysuwasz wnioski i do tego błędne :)

Gość sFutr43esdsgededddas4d45
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest czym wspanialym.