Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grabarzzkosmosu

daleko mi do normalności

Polecane posty

Gość grabarzzkosmosu

nie mam na razie przyjaciół a mam 19 lat,nie mam perspektyw na życie ,nie mam pewności siebie,wstydze się kobiet,a co dopiero myśleć o jakimś tam związku czy o szczęśliwej imprezie ze znajomymi ,o seksie to moge sobie pomarzyć jak sie w miarę ogarnę i przestanę zamulać to będę się ru..ał mając 27 lat jezus maria nic sie nie stanie w 5 minut ,nie będę nagle miał się do kogo przytulic ani spędzać z kimś czasu,mojje życie nagle nie stanie się piękne ,potrzebuje do tego pewności siebie,kogoś kto będzie spędzał ze mna wolny czas ,pokaże mi wolność bo te 19 lat mojego życia to jeddna wielka kupa ,dni spędzone przy grach komputerowych nic więcej ,czasami myśle że nie mam po co żyć i wolałbym się zabić,młodości nie miałem bo była tylko czasem straconym i zleniwionym żebym chociaż miał jakieś szczęśliwe chwile to nic,jak ktoś mnie sie spyta jaka była moja najszczęśliwsza chwila w życiu to nie będę wiedział co powiedzieć bo szczęśliwych chwil w życiu mało miałem ,chcę tylko umiarkowania życia ,pogadać z kimś,spędzić dobrze czas,bo to w czym teraz jestem to piekło

Gość grabarzzkosmosu
czyta ktoś?

Gość grabarzzkosmosu
ludzie!!!!

Gość grabarzzkosmosu
uguygggygyu

Gość grabarzzkosmosu
qwerty

Gość ______-_-____
za długie