Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina1234

Brak okresu-denerwuje się:(

Polecane posty

Gość Malwina 1234
Czy coś źle zrozumiałam, czekasz na okres i chcesz go dostać;)

Gość Ja_aa
Malwina1234 - gratuluje! Po Twojej myśli :) Ciesze się, że bo jesteśmy w podobnej sytuacji, ja mam nadzieje, że też dostanę, do okresu jeszcze jakieś 10-11 dni, boje się ale mam nadzieje, że będzie ok i dostanę....

Przez ostatnie 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne(z przerwami, które trwały miesiąc, lub dwa). W maju z partnerem postanowiliśmy, że będziemy starać się o dzidziusia. Okres miałam 11 maja i od tamtego czasu nie pojawił się kolejny. Od około 24 maja odczuwam ból brzucha, byłam u ginekologa 28 maja, ale stwierdził że wszystko ginekologicznie wszystko jest ok. W 28dc zrobiłam test ciążowy(czułość 25)-wynik negatywny. Czy mimo negatywnego testu mogę być w ciąży? Czy jeśli byłby to cykl bezowulacyjny to lekarz w czasie badania by tego nie zauważył?

Hej, w sobote kochalam się z moim chlopakiem, było cudownie... i niestety mój kochany za pózno wyciągną i troche zostało w środku, teraz nie wiem czy mam się czego obawiać.. Ostatni okres miałam 26 maja ( 5dni), a kochaliśmy się w nocy 9-10 czerwca. Cykle mam z reguły nieregularne ( 31-37 dni). Wiem, że przez to nie moge sobie pomóc kalturatorkiem, który wylicza dni płodne, ale ich racja jest wątpliwa... Jest tego cała masa w necie, z ciekawości porównałam kilka i różnie pokazywały dni płodne ;-/ Czy ktoś jest w stanie stwierdzić jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży? POMOCY !!!

Gość buka
cześć! Dziewczyny błagam o pomoc!! Odchodze już od zmysłów... Okres nie mam regularnego co do dnia, spoznia sie dzien dwa najdłuzej trzy. Miesiąc temu współżyłam z moim chłopakiem bezposrednio po okresie czyli w dni niepłodne. W tym miesiacu wspolzylismy w dzień kiedy miałam dostac okres, 5dni po tym zrobilismy dwa testy ciazowe, wyniki negatywne ale niestety okres nie pojawił sie do dzisiaj, czyli spoznia mi sie juz 13dzien... Za tydzien zamierza powtorzyc test. Czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?

Gość Olka1982
Witam, od 4 miesięcy biorę Yasminelle. Od tej pory dostawałam okres zawsze we wtorek wieczorem. Jest środa rano, a ja szaleję. Ja i mój chłopak kochaliśmy się w tym cyklu 3 razy, z tym, że raz w kąpieli trochę nas poniosło i jako grę wstępną był we mnie bez niczego, a kochaliśmy się dopiero później po wyjsciu z wanny, gdzie minęło trochę czasu zanim doszedł. Dodam, że dużo ćwiczę i mam bardzo dużo stresów, ale odkąd biorę tabletki okres był regularny. Nie pominęłam tabletek ani nie biorę żadnych leków. Ogromnie się denerwuję, bo wiem, że powienien przyjść w ten sam dzień, a ja nie czuję, żeby miał się pojawić, piersi mnie nie bolą, plecy i brzuch też nie.. Jutro/pojutrze chcę zrobić test, ale naprawde czy jest możliwość żeby przez ten jeden raz te kilka minut które był we mnie i przez ten płyn przedejakulacyjny zajść w ciążę mimo brania tabletek?? :/ Pomóżcie..

Gość kasiakasienka11
Od tygodnia spóżnia mi się okres. Brałam luteine i do tej pory nic. robiłam 4 testy i niegatywne. Czy możliwe albym byla w ciąży?