Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża przez Ż

mówią, że to kobiety są łatwe -A JEST NA ODWRÓT!!!

Polecane posty

mówią, że kobiety są łatwe ale wiecie co? to faceci są łatwi nie spotkałam takiego, który by nie chciał każdego można wyrwać w bardzo łatwy sposób wystarczy mrugnąć okiem, zakręcić zgrabnym tyłkiem i okay.. rozumiem tych, którzy są singlami, trzeba korzystać z życia ale jak spotykam w pubie jakiegoś faceta, który jest aż czerwony jak do niego puszczę oko, a później okazuje się, że ma żonę, lub nawet dziecko to mi żal takiego zidiociałego kretyna i hipokryty niestety tacy to już w ogóle są łatwi :/ aczkolwiek takich nie ruszyłabym nawet palcem w każdym razie apel do kobiet - korzystajcie z zycia i seksu póki możecie i miejcie w dooopie teksty o tym jak łatwe jesteście, bo łatwi to są faceci, są prości jak budowa cepa wystarczy szepnąć trzy słowa i już im staje i są na każde skinienie

Gość yhyuxxx
zgadzam się z tobą w 10000% :D

a... i pewnie zaraz zaczną się burzyć faceci, że niby nie wszyscy itd, że niby ja jestem puszczalską kobiety, korzystajcie z dobrodziejstwa, które macie pod ręką wykorzystajcie ilu możecie zamiast lamentować nad tym jakie jesteście samotne

Gość faceci to tylko
patrza gdzie zamoczyc kija dla nich to ich fiut jest najwazniejszy, najlepsza zabawka bez której by nie mogli zyc

a wiesz co najlepsze jest mrugnę okiem, przez pół godziny udaję niedostępną, po czym szepnę do ucha, że chętnie bym mu to i tamto i taki frajer jest już gotowy a już po ma nadzieję idiota na coś więcej, nie umie pojąć, że został wykorzystany, że po prostu się puścił

ale taka prawda, fiuuut to najlepsza zabawka i my kobiety powinnyśmy z tego korzystać, traktować ich jak zabawki i broń Boże nie dać sobie wmówić, że to co robimy jest złe i to my jesteśmy przedmiotem w tej grze

Gość andzelika9000
uwielbiam wyr>uchać faceta , wykorzystać też finansowo a na koniec powiedzieć mu w oczy ze jest słaby w łóżku i nie daje mi żadnej satysfakcji mina faceta bezcenna

andzelika :D znam to tylko, że ja finansowo mam ich gdzieś bo świetnie zarabiam dla mnie bezcenna jest mina jak mówię mu wprost, że chętnie bym się z nim popieprzyła w hotelu za rogiem i delikatnie wsuwam kolano między jego nogi te wypieki na twarzy.... bezcenny widok :D ale faktem jest, że najlepsi są ci śmielsi, nie lubię ciapków :)

to jest takie dziecinne uogólnianie - można trafić zarówno na łatwą kobietę, jak i na łatwego faceta - a takie uogólnienia z tezą zahaczają o trolling :P

Gość fvbtgb
ale pomyliło ci się coś facet nie może być łatwy jak nie jest męską dziwką, to że podchodzisz do kogoś i on się zgadza nazywam szczęściem od losu, gdyż całe życie pracuje się na wyrwanie dziewczyny

Gość dfefefg
roza zgadzam sie z ta opinia ale dodam ze facetowi nawet nie rtzeba zakrecic zgrabnym tylkiem bo facet jest tak łatwy ze rzuci sie na byle co

a próbowałaś znaleźć faceta NIE-łatwego? bo ja tak i do tej pory żaden nie odmówił a chętnie poznałabym takiego, który nie jest łatwy i poderwała a co do tego, że to szczęście kogoś wyrwać - no właśnie jeśli chcesz wyrwać kobietę mężczyzną można manipulować jak joystickiem w commodore :D ps. ja jednak preferuje takich, którzy nie polecą na byle co i trzeba dobrze się przed nimi prezentować, plebs mnie nie interesuje

Gość :D hahaha :D
Facet nie jest łatwy, tylko korzysta z OKAZJI. Jeśli kobieta zaciągnie go szybko do łóżka, to to tylko oznacza, że facet ma fart i nie musiał sie nawet nakombinować.

ostatnio koleżanka mi się żaliła, że nie potrafi poderwać faceta ale jak będzie się tylko do niego uśmiechać, to będzie czekać miesiącami aż jakiś się skusi wystarczy powiedzieć facetowi wprost, że chce się seksu od razu gotowy zwykły uśmiech to może w gimnazjum, w wielkim mieście to inaczej funkcjonuje

nie musiał się nakombinować ale wystarczyło mu szepnąć do ucha jedno pikantne słowo, albo niby niechcący przejechać dłonią po rozporku i już jest gotowy to niby nie jest oznaka łatwości?

to nie oznaka łatwości, tylko dar od losu :D

"Facet nie jest łatwy, tylko korzysta z OKAZJI" To znaczy, że jest łatwy :) Nie od dziś wiadomo, że to kobiety decydują o seksie, a faceci są zdani na Ich łaskę....Faceci mają mniejsze wymagania wobec partnerek, jeśli chodzi o seks. Inna sprawa, że facet, któremu kobieta zaproponuje seks jest dumny, jak paw i myśli: "ZAJEBISTY JESTEM!". Natomiast kobieta, której facet zaproponuje seks myśli:"Nie wiem, czy chcę go na męża... Jakiś taki niski jest... Moja kiecka była modna dwa sezony temu... Gruba jestem.... To chuj - nabija się ze mnie...."

większość facetów to frajerzy najzabawniejsi są prostacy bez ambicji, którzy próbują poderwać na jakieś debilne teksty i jeszcze się dziwią, że to nie przynosi skutku ostatnio jakiś imbecyl mnie próbował podrywać przez 30 minut brzydki jak noc, ubrany w polar -czujecie? :D powiedziałam mu szeptem do ucha, że jeśli przyniesie mi 25 białych róż, to mi pokaże że mu zależy i umówię się z nim na randkę i idiota poleciał do kwiaciarni :o

"Facet nie jest łatwy, tylko korzysta z OKAZJI" To znaczy, że jest łatwy PORAżAJĄCA loGIKA :D

:D hahaha :D A co w tym "porażającego"? Jeżeli ktoś leci do łóżka z każdym, kto mu o zaproponuje, to jest łatwy...

Gość fvbtgb
może jesteś gejem, fakt myślałem że rozmawiamy o normalnych osobach w miarę ładnych bo z wielorybem nie poszedłbym nigdzie trzymałbym się stolika jak kotwica dna

Wybaczam -:) Wyglądam, jak wyglądam... Ludzie często zmieniają o mnie zdanie po jakimś czasie. Niestety moja aparycja nie wzbudza pozytywnych emocji.

gdybym była pasztetem to z pewnością by nie byli tak łatwi ale jak się jest zgrabnym i umie to uwydatnić w odpowiedni sposób (nie mówię o miniówach pod tyłek, tipsach itd, wręcz przeciwnie) to każdego mozna zdobyć

Lomu, nie mówiłam, że jesteś brzydki jesteś atrakcyjnym facetem bardziej chodziło mi o to, że pewnie gdybyś spotkał atrakcyjną kobietę ubraną w małą czarną, z delikatnym makijażem, bardzo inteligentną, miłą, pachnącą dobrymi perfumami - i szepnęła by Ci do ucha, że Cie pragnie i chce z Tobą wyjść to nie zastanawiałbyś się minuty nad takimi rockowcami nie trzeba się zbyt napracować

Gość maratonczyk_29.
Nie ma kobiety która mogłaby mieć każdego, no chyba że w jakiejś podrzędnej spelunie albo wiosce murzynów. Wielu (może nawet większość) facetów nie poleci na zaloty rodem z domu publicznego, wiem coś o tym. Autorka chyba chce się dowartościować, bo ktoś na nią źle powiedział :)

rodem z domu publicznego? kochany, nie widziałeś chyba kobiety dobrze ubranej, pachnącej świetnymi perfumami w przypadku takiej kobiety każdy facet jest łatwy czasem spotykamy się z przyjaciółką w pubie i naśmiewamy z tych idiotów wystarczy dosłownie mrugnąć okiem, uśmiechnąć się WSTYDLIWIE i już leci jak pies, kręci się wokół, próbuje zagadać

Gość fvbtgb
no i coś jest w tym złego myślałem, że kawalerskie życie na tym polega dowiaduję się nowych rzeczy