Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana20

moj byly chlopak ma kolezanke

Polecane posty

Gość rozczarowana20

ktora ma 38 lat. On 21. Dzwonila do niego zeby jej auto zalatwil ze jakas czsec kasy dla niego tez pojdzie. I teraz ona dzwoni co chwile, nawet nie wiem o co tak naprawde chodzi bo mi mowi tylko tak powierzchownie o tym, nie znam szczegolow. Ona niby jest jego kolezanka z klasy, bo on chodzi na wieczorowe. Zawsze jak pytalam jak jeszcze bylismy razem o to czy z jakas kolezanka z kl w ogole gada to mowil ze nie, ze tylko z facetami sie zadaje. tylko okazuje sie ze klamal ;/ bo skoro ona dzis znow dzwoni a on gada sobie z nia jak z jakas malolata no to sorry... ;/ tzn ze musial z nia gadac i gadac w szkole tylko po jaka cholere klamal ze on wcale z nikim tam nie gada ;/ ??? Jestem wkurzona. A jak o nia pytam to sie smieje glupio a nawet wkurza i mowi ze ona ma 3 dzieci w wieku ok 18 lat ;/ ze mna sie spotyka mimo ze nie jestesmy razem i to on zerwal. :( ja go kocham dlatego jak glupia sie z nim spotykam. Ale on ciagle robi cos co mnie boli. W piatek mielismy sie widziec i nagle do tej baby przez tel mowi ze w piatek sobie tym autem z nia pojezdzi zeby wyprobowala, mowie mu ze sie nie zgadzam a on ze moge z nim jechac jak chce ale to nie moja sprawa. Wiem ze nie moja ale kocham go i mnie to zwyczajnie boli. Nie umiem sobie z tym poradzic :( pewnie wszyscy tu powiecie ze jestem nienormalna.

to przestań się z nim widywać i się tym katować, a czy teraz ma koleżankę,czy kochankę - to jakkolwiek okrutnie to brzmi - to jego sprawa :/

38 letnia babka może być seksowna, co się chłopakowi dziwisz? Zazdroscisz mu ze sobie podupczy taką doświadczoną ? A ty w celibacie żyjesz.

Gość MAGDA ............
Co Cię boli ????????Jak to twój były....to co ma dokońca życia siedzieć i czekać na kontakt z tobą.Już nie jest twój i daj sobie siana ..........

Gość Troll pisze prowokacje
Chcialabym miec takie problemy jak ty ;)

Gość Mała czarna kawa z mleczkiem i
Znajdz sobie chłopaka to jego też zaboli.

Gość rozczarowana20
no i co ze byly! Ale nadal sie spotykamy, calujemy! Dla mnie on jest nadal moj

Powiedz mu że twój nowy chłopak lepszy jest w łóżku. Zobaczysz jak go podkurwisz:):) i że ogólnie lepszy w sprawach zadawalania cię :)

Bo skoro dalej chce sie z tobą spotykać i coś tam razem robicie to nie zapomniał o tobie i coś dalej czuje. Dlaczego sie rozstaliście??

Tym, że się dalej spotykacie, robisz sobie tylko krzywdę. Ty go kochasz, a on ma koleżankę do całowania - a z czasem moze do czegoś więcej, i tyle. Zakończ to, bo toksyczność tego, tylko napsuje Ci krwi.

Gość rozczarowana20
ale jestescie okrutni.. kopiecie lezacego. Juz i tak mi jest ciezko a teksty typu "zazdroscisz mu ze sobie podupczy taką " naprawde bola.

Gość rozczarowana20
Mała czarna kawa z mleczkiem i rozstalismy sie przez to ze ciagle sie klocilismy. On zerwal. Ja nie umiem od tego czasu sie pozbierac bo go kocham. Widocznie on mnie nie.:(

A co ty myślaląś ze nie wolno 21 latkowi podymać 38 latki? Obie strony są pewnie bardzo zadowolone.

Gość rozczarowana20
dla mnie to nie jest normalne ze 38latka pyta sie gowniarza 21letniego o samochody jakby nie miala innych znajomych ;/ zreszta on mowil ze tylko ja jestem najpiekniejsza nawet po rozstaniu tak mowil i ze zawsze tak bedzie uwazal. Nie wierze ze cos go z nia laczy. Bardziej ona cos do niego a on z grzecznosci to robi (zalatwia auto) i dla kasy

Gość gtfrjtjtyjtj
a co mają sprawy z samochodami i koleżankami do bycia najpiękniejszą?

Gość rozczarowana20
bo ktos tu pisal ze on sobie ja rucha ;/ dlatego mowie o tym ze dla niego jestem najpiekniejsza bo on by z taka nic nie mogl robic. Ja wiem ze on z nia nic to tylko ona tak sie uczepila !! I wkurza mnie to.

Gość rozczarowana20
w ogole czy on moze mnie jeszcze kochac? Od rozstania minal nieco ponad miesiac. Jesli on sie ze mna nadal spotyka caluje tuli... ale wrocic nie chce :( to znaczy ze jest szansa ze jeszcze troche mnie kocha? jak myslicie :(

Gość rozczarowana20
dominik jak tak to co? Jak nie to co?

Gość rozczarowana20
ok powiem. NIE. Nie uprawialam z nim seksu. Byly inne rzeczy ale seks sam w sobie nie. Wiem ze bardzo tego chcial jednak ja nie bylam gotowa na to. Uwazam ze teraz jestem bardziej. Mam 20 lat, jestem z nim od 3 lat. Wiem, ze to pewnie byl blad. Ze facet nie wytrzyma bez tego dlugo... to chyba byla jedna z kwestii dlaczego odszedl. Wiem, ze bylam egoistyczna, ze nie chcialam a on mial tez potrzeby swoje...

Gość rozczarowana20
no ale skoro 3 lata wytzrymal ze mna...to chyba cos czuje? :( gdyby teraz do mnie wrocil nie popelnilabym tego bledu. \do tego trzeba dojrzeć. Jako nastolatka nie bylam gotowa, balam sie, teraz zrobilabym dla niego wszystko. Ale jak to naprawic? :(

Daj mu czas. Chłopak sobie poćwiczy z koleżanką i później będziesz w niebo wzięta jak do ciebie wróci. Hehe.

zerwał, mówi że nie wróci.. nie rób sobie nadzieji, on sie toba tylko bawi i tyle, ja bym wyluzowała... nie odzywala sie do niego, i sie nie narzucała bo robisz z siebie tylko idiotke, jak kocha to bedzie zabiegal o Ciebie, jak nie to wyluzuj i nie marnuj czasu na niego, jak to wygląda zeby dziewczyna sie prosilaa faceta zeby z nia byl, żałosne i tyle:/

Gość rozczarowana20
wiem ze zalosne. Nie umiem inaczej, gdybym nie pisala to on wcale by sie nie odezwal. Chyba na sile staram sie o niego robiac z siebie idiotke :( on byl moim pierwszym chlopakiem :(

Gość rozczarowana20
dominik ty mowisz na powaznie?

Gość lol o.O
heh a jak dla mnie to chlopak nie chce wrocic zeby miec czyste sumienie ze sobie inna na boku dyma, a z Toba zaspokaja swoje potrzeby emocjonalne :)