Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze ciagle

jak poradzic sobie z zazdroscią

Polecane posty

Gość placze ciagle

chorobliwa zazdroscia. Jestem dziewczyna, zazdrosc zniszczyla moj zwiazek nie chce wdawac sie w szczegoly bo duzo by pisac. Zawiodl moje zaufanie, zazdrosc zniszczyla mi zycie. Jak wybaczyc i jak sie pogodzic z tym, zapomniec o tym co zrobil i nie byc zazdrosna, pomozcie

Gość bo mnie męczy od tygodnia
ja bym nie wybaczyła zostaw go w cholere :)

Gość budyń,.
nakurwiaj się młotkiem codziennie między 17 pietnaście a 17 dwadzieścia siedem

Gość placze ciagle
mam tez obsesje na temat obciagania kutasow, nie moge sie od tego uwolnic, chlopaki pomozcie !

Gość placze ciagle
ale ja tez nie jestem niewinna. jak poradzic sobie z obsesyjna zazdroscia, nawet o to ze z kims tam czesc powie, nawet o kolegow ze sa wazniejsi. ze mna jest zle jak sobie pomoc

Gość Kasiaaaaaa90
nie wiem jak, ale taka zazdrość spieprzyła mi cały zwiazek. cala radosc i milosc z tego zwiazku uleciala, przez bezpodstawną i jakze męcząca zazdrosc partnera. Dziewczyno, walcz z tym jak nie chcesz go stracić, bo w końcu ucieknie, tak się nie da żyć.

Gość placze ciagle
chce walczyc. Ale jak zaczac? prosze mi pomoc

Gość Kasiaaaaaa90
może małymi krokami... nie chodzi przeciez o to zebys nie byla zazdrosna w ogole. Zazdrosc jest dobra, ale z umiarem. Moze porozmawiaj z nim spokojnie, powiedz czego sie obawiasz, ustalcie co jestes w stanie zaakceptowac a czego nie, może poczujesz się pewniej. nie okazuj za kazdym razem tej zazdrosci, zamiast krzyczec i zarzucac mu cos ugrys sie w jezyk i zobacz z czasem, że to nic nie zmienia. Pamietaj, ze jak chcialby odejsc to i tak to zrobi niezaleznie czy bedziesz go trzymac w klatce czy nie, bo okazje znajdzie zawsze. Moj facet wmawiał mi, że go zdradzam, to była jakas obsesja. i wiesz co? zamiast kolejne miesiące czy nawet lata wysluchiwać komentarzy o mojej rzekomej niewiernosci, zdradziłam go, bo czemu nie, skoro zawsze byłam o to posądzana.

Gość placze ciagle
on byl taki jak twoj na poczatku wobec mnie, a potem i ja taka sie stalam. ale chce walczyc...jednak nie wiem czy jest jeszcze po co bo przez ta zazdrosc nie jestesmy juz razem :(

Gość ohoooohooo
Kochana taka zazrosc swiadczy o Twojej bardzo niskiej samoocenie i kompleksach . Z czegos to musialo wyniknac.Tu jest sporo roboty dla specjalisty i nie jest to wstyd. Pozdrawiam

Gość placze ciagle
dzieki za rozmowe, pa