Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tmw.

bardzo szczuple co dzisiaj jadlyscie?

Polecane posty

Gość Tmw.
ja odrobine spermy z mojego dystrybutora

Gość ania177777777777777777
rano : dwie bułki z szynką ,sałatą , masłem , ogórkiem późnym popołudniem obiadokolacie czyli zupe pomidorowa i kurczaka z ryzem i surowka, w trakcie dnia przekaski

Gość bardzo szczupła 50kg na169cm
zapiekankę spagetti (bez miesa) twarożek z cukrem batonika

Gość naskxk
*bułka z margaryną i serem żółtym * jogurt fantazja * ryba z serem + 300 gram kalafiora + 2 łyżki ryżu * rogal z czekolwadą i z 10 - 15 kruchych ciasteczek

Gość bardzo szczupła 50kg na169cm
do zapiekanki zjadłam jeszcze ogórka małosolnego i wypiłam piwo a teraz bede jesc kanapke z serem żółtym i ogorkiem:)

dwie czekolady, jogurt z muesli, kisiel, dwie kanapki z szynka i kilka pomidorow koktajlowych;) piers z kurczaka z marchewka i groszkiem, zupa szczawiowa -> kolejnosc przypadkowa;)

Gość Tmw.
No dosc malo

A ja dzis dwa tosty z szynka serem i keczupem.duza paczke laysow.2 nalesniki z truskawkami smietana i czekolada,2 bulki z szynka i sosem,3 babeczki z czekoladowe,2 lody w czekoladzie i to wsio

Gość Profesorka bez logowania
kanapki z serkiem, ogorkiem, pomidorem, szynka, zupe jarzynowa, kg czeresni truskawki 3 kabanosy zelki chrupki orzechowe

Gość khgsk
rano kawę jadłam i 2 fajki, okolo 14 jadlam poł jabłka i lizaka, na obiad jadlam ziemniaki kawalek chudego miesa i marchewke gotowaną, na kolację trzy połówki bułki z serem jajkiem pomidorem i majonezem, a teraz wode pije :D

Gość khgsk
a ja mam 169 cm wzrostu, waze 48 kg

Gość Kasiaaaaaa90
serek wiejski, dwa rogale francuskie, kawalek ciasta, młoda kapusta z mielonym i ziemniaczkami, bułka z serem, ptasie mleczko, wafelki i dzisiaj już nic nie zjem, bo chyba przesadzam, ze słodkim

Gość 177cm/58kg
- dwie kanapki z białego chleba z masłem i ogórkiem - dwie kanapki z szynką i pomidorem - dwa gołąbki z sosem pomidorowym - kanapka z chleba białego z serem żółtym i trochę sałatki jarzynowej z majoneeeezem :D - kilka kruchych ciasteczek - wszystko zapijane pepsi... Doskonale się odżywiam, nie ma co... :P

Gość mniam Mnia :P
sniadanie: dwie parowki plus grahamka obiad: nic poznie 3 plasterki szynki,3 zelki i przed momentem 3 ptysie takie malutkie kuleczki z nadzieniem adwokatowym w czekoladzie Waga: 45 kg wzrost 160

Gość 44 i pół 168 cm stara dupa
U mnie : woda woda woda 3 x kawa czarna z pół łyżeczki cukru brązowego woda woda woda jajko na twardo z chrzanem 5 małych kromek z różnościami- serek bieluch, serek topiony kozi, pasztet sojowy, szynka, ogórki kiszone i zwykły, pomidor, cebula - kazda z czym innym pierwszy raz od 10 lat zupa z torebki a la vifon :D ta knora- ser z ziołami i zupa pomidorowa amino plaster sera ementaler, cieniutki w planach lody grycan wiśniowy sorbet około 150ml żelki kwaśne nimm2 może piętka chleba z czymś

Gość fhnhnf 178/61
rano; kanapka z dzrmrm, kawa 2 sniadanie; kanapka z [asztetem, ciastko zbozowe, jablko obiad; mielone, ziemniaki, marchew brkuły kolacja; kielbasa, majonez i kechup :) i chyba jeszcze cos zjem, bo coś mnie ssie

Gość bleblebelebelebfhb
2 bułki z masłem serem szynką i ogórkiem małosolnym, pizzerke, jednego krokieta z mięsem, 5 małych markizów, 4 placki ziemniaczane, ooo i pączka