Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka555

czy na studiach poznam kogos wartosciowego?

Polecane posty

Gość majorka555
a co chcesz studiowac

Gość polka=hiszpan
dobra szkoła duży przesiew zresztą w Poznaniu dobre uczelnie są Mickiewicz, Przyrodniczy, polibuda zastanawiam się jak to będzie w październiku

Gość majorka555
ja tez sie zastanawiam, w dodatku musze zalatwic sobie mieszkanie badz akademik. byleby sie dostac na kierunek, z jednej str ciesze sie na te zmiany w moim zyciu z drugiej...ta beztroska ktora mija juz nie nadejdzie i nie powroci:)

Gość edieidug87
haha nadejdzie dopiero jak będziesz mieszkać w akademiku na I roku nie ma takiej możliwości żeby cię imprezy ominęły,a dostać się na studia w czasie niżu nie jest trudno utrzymać się jest sztuką

Gość edieidug87
ja zastanawiam się nad logistyka,transportem i zarzadzaniem w produkcji

Gość majorka555
wlasnie jak to jest z tym piciem? Nie pijesz znaczy nie istniejesz w grupie? Ja jestem za takimi spotkaniami towarzyskimi ale serio wszedzie tak jest ze sie co wieczor chleje? :)

Gość majorka555
wlasnie...ciezko jest sie pewnie tam utrzymac. ahh ja jestem po technikum ekonomicznym i chyba jednak pojde w tym kierunku ... na ekonomie

Gość edieidug87
zależy od akademika i od lokatorów, na jednym jest grobowa cisza i ludzie na korytarzach się nie znają, a na innych codziennie impreza; mam doświadczenie z rodziny takie, że jak chcesz się bawić to się bawisz a jak nie to nie umiarkowany fun

Gość edieidug87
jak nie zadajesz się z wiecznymi studentami tylko normalnymi osobami i lubisz klimaty bałaganu,przypadkowych akcji, czasami hałasu to się odnajdziesz, bo są ludzie pedanci co o 22 ida spać to dla nich katorga

Gość Dav88
To zależy od charakteru innych ludzi. Ogólnie jest ciągle kontyułowany schemat z liceum, walki o pozycję w grupie, czyli grasz spontanicznego lansera,co śmieje się z byle gówna,luzaka to wszyscy cię lubią,jestes popularny,zapraszają cię na impry (zachowania jak u dzieci w podstawówce) jak siedzisz cicho prawie się nie odzywasz,jesteś miły dla innych, to po pewnym czasie zaczną się tworzyć grupki 'fajnych spontanów' i mniejszość 'cichociemnych'. Zaczną cię traktować przedmiotowo (tylko:daj,pożycz) a nic w zamian, wielce pseudoprzyjaciele! Niechce cię straszyć tylko przedstawiam rzeczywistość! Niestety 99% ludzi na studiach jeszcze nie dorosła do wyższych wartości moralnych! Bo najważniejsze dla nich to przypodobać się innym;

Gość k9
Różnie to bywa. Obecnie ciężko jest kogoś poznać - relacje międzyludzkie zastąpił facebook, fora uczelniane. Tylko dlaczego chcesz z jednego związku wejść od razu w drugi? Umiesz być sama?