Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeterminowana jak nigdy dotąd

zdrowe efektywne i szybkie odchudzanie

Polecane posty

Gość zdeterminowana jak nigdy dotąd

Witam Szanowne Forumowiczki :p Postanowiłam dzielić się swoimi przemyśleniami, a przede wszystkim radami, przykładami dań i zabiegów pielęgnacyjnych oraz ćwiczeń. Chciałabym schudnąć około 4o kg, wazę około 1oo kg niestety się zapuściłam. Rano podam dokładne pomiary, aby mieć większą motywację aby za jakiś czas napisać swoje wymiary jeszcze raz które bedą sie juz całkowicie rózniły od tych starych... Kto się przyłącza? wiem że czwartek to nie ciekawy dzień na poczatke odchudzania, zwykle zaczyna sie od klasycznego poniedziałku, jednak gdy juz bedziemy piękne i szczupłe nie będziemy tak wielkiej uwagi przywiązywac jakiego dnia zaczęłysmy ... a więc do dzieła! bo nie ma na co czekać! ps. hejterstwu dziękuje ;]

Witaj Zycze ci powodzenia I wytrwalosci :) Zmien diete , wyrzuc z jadlospisu to co najbardziej tuczy , troszke ruchu I do dziela Zrob sobie stopke z waga I wymiarami a ja bede obserwowac jak sie pozbywasz balastu Ps . Pomaga jak na poczatku sie spisuje wszystko co sie zjadlo I wypilo Lyzeczka cukru ok 40 kcl - ja Pilam czasem piec kaw :P slodzonych kazda po 2 lyzeczki :)

Gość do dieta slim fast
duzo masz w biodrach przy takiej wadze. zacznij krecic hula hopem

Gość jjjjjjjjk
Hula hop faktycznie jest dobre i przyda się przy formowaniu talii. A na odchudzanie to najlepiej jest mieć dobry plan i trzymać się go precyzyjnie. Wtenczas będzie można liczyć na naprawdę dobre rezultaty. Polecam dietetyczne jedzonko z dodatkiem papryczki Cayenne. Jak się okazuje ma ona działanie wspomagające procesy odchudzania. A o niej i jej cennym działaniu odchudzającym można przeczytać na http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2012/06/04/papryka-cayenne-na-odchudzanie-czy-to-dziala/ Dodatkowo ćwicząc systematycznie nawet tylko samym hula hop, trzy razy w tygodniu po około czterdzieści minut można naprawdę schudnąć.

ja nie umiem hula hopem , ciagle mi spada wiec kiedys go wyrzucilam po zlosci , a talie mam za duza

Jestem gruszka (moze raczej klepsydra bo biust mam spory) I wiem ze mam szerokie biodra:) mam tez waska talie Wiem Ze sie roztylam dlatego cwicze :) Te cm ktorych sie pozbylam spadly mi w 3 tyg ale dzieki diecie I skakance Nie chce hula hop :) Jezdze ma rowerze I chodze na Zumbe :) Za 3 mies powinno byc juz ok :) najmniej mialam 86 cm ale przy wadze 48 kg ! Schudlam po ciazy I nie moglam przytyc-wygladalam jak anorektyk robilam bandania I dobilam do 55kg W pozniejszych latach mialam 92 cm ale po przyjezdzie do UK I ciezkim zarciu rozne dziwne rzeczy sie dzialy z moim cialem-zapracowalam nawet na podwojne podbrodek Latwo przyszlo I latwo pojdzie bo waga drastycznie nie spada a cm owszem :)

Moja znajoma poleciła mi wspaniałą dietę na której schudłam 15 kg,nie głoduję, bez efektu jojo, zdrowo się odzywiam i czuje się świetnie.(www.idealnafigura.com/slomczynska)

Olej hula hop Kup skakanke z licznikiem I Skacz Zacznij od 15 min pozniej coraz wiecej Aeroby lepsze od spalania! Szybko poleci ci z bioder I ud!!! I z tak I dad za ci sie we znaki Miesnie brzucha Moga bolec cie polecy na poczatku Wez mp3 z muza techno I zlapiesz rytm Spalisz wiecej nizbys biegala Ja dzis bede miala plytke Zumby na kinecta :) bede tanczyc w Dni wolne od skakania Zycze ci powodzenia.

no tak skakanka ale ja waze prawie 100 kg boje sie ze sobie stawy rozwale tym :-/ ja mam płyte z vwiczeniami ewy chodakowskiej chciałam codziennie cwiczyc ten zestaw łacznie 40 minut i do tego godzina spaceru z psem, jak juz troche schudne to zaczne biegac jak mi bedzie lzej co do skakanki to słyszałam wiele pozytywnych opinii na jej temat ale jednak boje sie o stawy :-/

pierwszy raz te 2 tysiace w prawie godzine teraz na godzine szesc tysiecy wlasnie dostalam stepper-wyprobowalam i powiem ze ciezki jak na 1 raz po meczu sprobuje spalic piecset kalorii i nie mam pojecia ile mi to zajmie skakanka odchudza bardzo szybko

hej skakanke kupilam tu w uk z licznikiem skokow iloscia spalanych kalorii i gr tuszczu ustawialo sie wage--od wagi zalezy ile spalisz kcl---ty wiecej ode mnie dalam za nia chyba siedem funtow a za stepper uzywany 1o funtow na stepperze spalam 1oookcl dziennie :P dzis i wczoraj -2oookclale tylko weekendy moge cwiczyc dluzej bo mam wolne pozdrawiam