Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makuszanka

swieza rana"

Polecane posty

Gość makuszanka

oo eany..juz teraz wiem ze moj ukochany ktory zostawil mnie w zeszły poniedzialek..ma juz od dzis dziewczyne..zostawil mnie jak juz ja poznał..a gdybyl ze mna to wystawil sie na sympati..okropnie sie ztym czuje..czuje sie oszukana

Gość makuszanka
pytanie takie czy myslicie ze on bedzie oszukiwal dalej?

Gość makuszanka
z drugiej reki wiem ze po dwoch spotkaniach deklaruje jej ze do konca zycia chce byc z nia...ale mnie tez tak mowil.. myśłicie ze ja spotka to co mnie?

Gość marcjanna rubin
Ciebie już nie. Postaraj się o nim zapomnieć. To jakaś szuja.

Gość makuszanka
mnie sie wydaje ze on jest niedojrzały mocno..ze taki nakrecony na ta laske..na mnie tez był,..wczoraj chciał zebynm kupila ielzizne a dzisiaj zaweza znajomosc

Gość makuszanka
wiesz trzymał mnie w niepewnosci przed wczoraj mowil ze chce potanczyc ze mna..ze przyjedzie niedługo..a dzisiaj zupelnie inne zdanie..bo powiedzieli sobie ze siebie chca..to dla mnie dramat

Gość marcjanna rubin
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Wypłacz się, ile się da płacz, wypłacz tę miłość do niego. Kawał drania. Oby mu los odpłacił za to, co Ci zrobił!

Gość makuszanka
trzymal mnie do ostatniego momentu..o rany ale mnie to boli..kopie mnie w dupsko jak dzisiaj padlo tyle słow

Gość marcjanna rubin
Wiem, że Cię boli, bardzo Ci współczuję. Wiem, co czujesz. Wiem, jakie to przykre. I najgorsze, że nie ma lekarstwa. Samo musi się wypalić, zagoić, zblaknąć, a to trwa.

Gość makuszanka
czuje sie okropnie ja mu ufalam do bolu do teraz..wiesz co teraz mi napisa? czy chce sie z nim nie odzywac? czy ograniczamy znajomosc.. bo jak bedzie miał nowa kobiete to musi wiedziec? przeciez ja wiem ze on juz ma nowa kobiete

Gość makuszanka
dziekuje za dobre słowo..az do dzis obiecywał spotkanie seks..przytulanie sie.. przed wczoraj obiecał ze bedzie spac przy mnie..a dzis jak ona chce go..to nic nie wiem czy bedzie..ze nie ma czasu,,choc wszystko wiem to nie zdradzam sie z tym

Gość makuszanka
mowil mnie jak bardzo mnie kocha..wiesz co mowi ze sie nie rozumielismy..i podaje tak banalne rzeczy jak to ze chciałam , myslalam o wynajeciu pokoju.. koledze..o to mial pretensje..powiedzial ze nie chcee byc.. po tymn jak ona powiedziiala ze chce go

Być może wypiłem za dużo dziś.... Ale, wybacz Autorko - czy, Ty jesteś pierdolnięta? Facet z Tobą zerwał, bo nagle zakochał się w innej, a Ty się zastanawiasz, czy się z ni nadal przyjaźnić...?

Gość makuszanka
boli strasznie..czuje sie oszukana a koniec tak mnie traktuje? z tym uzgadnianiem..strasznie cwany czlowiek

Gość makuszanka
jestes pijany.... bo nie zastanawiam sie nad tym..popier...liło ci sie to

Gość marcjanna rubin
Dajcie dziewczynie cierpieć. JĄ BOLI! Kto nie przeżył porzucenia (jeszcze w taki sposób!) przez ukochaną osobę, ten tego nie zrozumie!

Gość makuszanka
czy ze mna jest cos nie tak? czy z nim?

W takim razie nie bardzo rozumiem Twój dylemat... On Cię zostawił dla innej, a teraz chce z Tobą jakieś formalności uzgadniać...

Gość makuszanka
teraz myslę o tym..jak to zrobić? jak zerwać z nim kontakt?musi mi oddać moje 2 rzeczy..nie wiem jak to zrobić..poza tym powiedziec ze zrywam kontakt czy poprostu unikac go..wykasowałam skype..zeby nie korciło

Gość marcjanna rubin
Tacy są faceci. Niektórzy. Widocznie bawi go jej cierpienie. Łechce jego zbutwiałe ego. Palant jakich mało. I tacy łamią serca! To niepojęte!

Gość makuszanka
poprostu boli mnie to ze nagłe dzisiaj chce ochłodzic kontakt ..nawet zerwac..choc wczoraj był jak pies..a to tylko dlatego ze ma juz od dzis tamta..boli mnie..mowie o bólu

Gość makuszanka
do wczoraj niby zerwał..ale mało to podkreslał a teraz chce urwac kontakt bo ma ja ...wyrzucił mnie jak śmiecia..po co mu ja..ma tamtą swieza miłosc do dwóch spotkanaich juz obiecuje jej zycie do końca jego dni

Gość makuszanka
wszyscy mi mówią ze jest niestabilny emocjonalnie..ale ja go kocham i tyle...on raz mi mówił ze mnie kocha nad wszystko a raz ze nie wie co robic ..poza tym to facet który obiecuje dużo..myślicie ze do niej bedzie w porzadku?

Brzmi, jak prowo. A tak serio. Wystawił Cię do wiatru, więc zbierz jego rzeczy w katon i wystaw prze dom - niech je zabierze ;)

Gość makuszanka
teraz probuje zwalic wine na mnie..ze sie nierozumiemy ..co jest nie prawda..poprostu..bo takie argumenty wyciaga..

Gość makuszanka
nie ma rzeczy jego..zabral ..ale ma moje

Gość makuszanka
strasznie sie czuje..okropnie

Gość makuszanka
czuje sie sie zraniona..myslicie ze to normalne tak zamienic jedna na druga?

Gość makuszanka
czy jest pocieszenie..dla mnie..bol okropny