Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemaempatii

Czemu tak niewiele ludzi widzi ten smutek?

Polecane posty

Gość niemaempatii

Od dziecka wiedziałam, że coś będzie nie tak. Jestem osobą dorosłą, a ludzie mnie strasznie ranią. Nie chce, żeby nie byli sobą. Tylko, że to jest strasznie smutne jak ciągle odwracają wzrok, robią złe rzeczy przeciw sobie. Nie potrafię już norlamnie chodzić między ludźmi. Tak źle się czuję z tym psychicznie... Czemu ludzie tracą czas? Zamiast dać innym coś od siebie? To zakłamanie strasznie boli. To wszystko

Gość kokoko spoko
sama dawaj innym coś dobrego zamiast narzekać na innych ludzi. Nie siedzisz w ich wnetrzu, więc g. o nich wiesz.

Gość niemaempatii
Nie chce narzekac wlasnie... Bardzo mi z tym zle... Ale prawda jest taka, ze nikomu na sobie nie zalezy... a nawet jesli juz, to na chwile... brak naprawde dobrych i przede wszystkim czystych intencji

Gość ecuduhcduheuheiuyedeuyueueuu
bo większość ludzi widzi tylko swoje własne Ja, a innych bliskich kocha ale jednak siebie ma na 1 miejscu

Gość a :)
To prawda prawie każdy jest egoistą i myśli tylko o SOBIE.Co z oczu to z serca :( a tęsknota...kogo to obchodzi...

Gość ecuduhcduheuheiuyedeuyueueuu
gdyby tak w Polsce zapanował głód i ludzie nie mieli czego jesc zobaczylibyscie tą walke o kawałek chleba

Gość niemaempatii
a ja płaczę ciągle przez to. Znajduje się w trudnym położeniu. Czasem mam ochotę rozpłakać się przy obcych ludziach i wytłumaczyć łzami, że to co się dzieje, jest pozbawione uczuć wyższych.