Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaman.a

Cellulit, wiotka skóra... Pomocy...

Polecane posty

Gość załaman.a

hej, jakie znacie domowe sposoby na pozbycie się cellulitu?? mam juz poprostu tragiczne nogi... zwłaszcza z przodu, skóra jest taka nienaciągnięta, wiotka, nie moge juz na sibie patrzec w lustrze... :( mam 25 lat, na plazy bylam ostatnio 6 lat temu... wstydze się okropnie!! jakie ćwiczenia moze na to pomagają? zna ktos? od razu mówie ze nie stac mnie na siłownie, czy drogie zabiegi w salonach... :(

Gość szczoch
na polsacie leci doktor oz jest produkcji USA ale wypowiada się lekarz kiedyś było i o cellulicie no i on powiedział że kremy i taki laserowy zabieg prawie nie działa już lepiej masaż ale na krótko najlepszy sposób to zwykłe schudnięcie

Gość załaman.a
no własnie problem polega na tym ze ja schudłam jakis czas temu, nie wiem nawet jak i ile, samo mi się schudło... nie jestem gruba, mam tu i tam, ale cellulit jest z roku na rok coraz gorszy, i mam wiotką skóre.

Gość załaman.a
no ruch mam w pracy teoretycznie, caly czas stoje, chodze, wchodze po drabinie... kilka godzin dziennie, do pracy chodze na nogach, jakies 20 min w jedną strone. wiec jaks rcuhm mam... przysiady mówisz? a ile tego?

Gość szczoch
ty na pewno masz cellulit czy może co innego

Gość załaman.a
no cellulit a co innego? :D chociaz czasem mam wrazenie ze to ta skora, jak schudłam jest taka wiotka, no zle to wyglada, pokazalabym wam nawet ale nie mam jak zrzucic zdjęcia na kompa... moze znajde podobne w necie... :( pomocy..

Gość załaman.a
nie nie, wrzucam na fotosik, zaraz wam wrzuce linka ;)

Gość szczoch
a ile ważysz przy jakim wzroście

Gość załaman.a
mam 160 wzrostu i waze ok 60 kilo plus minus

Gość załaman.a
160 wzrostu waze ok 60 kilo plus minus

Gość załaman.a
no jak na pierwszym zdjęciu czyli po lewej, te gorsze! no same powiedzcie ze nie wyglada to dobrze jak na 25 letnia kobiete??? :O

Gość szczoch
oczywiście że dużo nie dziw się że masz cellulit schudnij

Gość załaman.a
no powiedzialam ze mam tu i tam, mam lekką nadwage, ale tak jak mowie schudlam jakies 7-8 kilo sama z siebie, nie odchudzalam sie, moze dlatego ze wyprowadzilam się od rodziców i gotuje sobie sama, zmienilam tryb zycia... ale coz tym cellulitem?:O

Wspolczuje ci bardzo mowiac o przysiadach myslalam o lekkim celulicie...na taki nie mam pojęcia co robic ale ja bym na twoim miejscu sposób na to wykopała nawet z pod ziemi

Gość szczoch
schudniesz to zniknie kup sobie balsam ujędrniający niewiele kosztuje

Gość załaman.a
60 kilo przy 160 to dużo????? ile za duzo? 3-4 kilo???? oszalałysice! nie chce byc wychudzona! jestem zgrabną dziewczyną. chce sie tylko pozbyc cellulitu!!!!!!!! :O

Gość szczoch
mi się wydaje że masz też obwisłą skórę po schudnięciu a na to tylko operacja

Gość szczoch
ja bym raczej 7 czy 8 kg ci poradziła schudnąć niestety ale opasła z ciebie świnka

Gość załaman.a
:O operacja? niestać mnie na to... :( jezu... dajcie jakies cwiczenia, moge cwiczyc 5 godzina dzinnie :O no mnie sie własnie wydaje ze po schudnięciu mam taką skóre, to nawet nie celllit, znaczy cellulit tez, ale to ta skóra wiotka powoduje ze tak to wygląda... czasem robie sobie taki peeling z kawy fusiastej, skóra jest troche gładsza, jakby lepiej wyglada... ale niestety nie umiem sie przylożyc zeby robic to regularnie, moze kttos z was to stosowal? jak czesto trzeba to robic zeby bylo widac efekty? moze taka rękawica do masażu pod prysznic cos tez daje? a cwiczenia to jakie?

Gość załaman.a
no ale jak schudne to skora jeszcze bardziej zwiotczeje, prawda? to ja juz wole cwiczyc z przeznaczeniem zeby zwalczyc cellulit i przy okazji schudnąć.

Gość szczoch
skóra nie zwiotczała bo schudłaś tylko że za szybko to zrobiłaś

Gość załaman.a
no ale ja nic nie robilam tak jak mowie, nie odchudzalam sie, nie wiem nawet jak schudlam... :(

Gość załaman.a
up