Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DangerSnake

Dzisiaj jadę A2 do Niemiec

Polecane posty

Gość DangerSnake

Ciekawe jak się spisali nasi robotnicy...moje autko już czeka na mnie na dole, życzycie mi powodzenia?

Gość CiekawaAnia
Jaki masz samochód? :)

Gość DangerSnake
Honda civic accord

Gość CiekawaAnia
To Civic czy Accord? W sumie nieważne, obydwa modele to niezła kaszana... Wstydziłabym się wsiąść do hondy :D :classic_cool:

Gość DangerSnake
Civic I Accord ale civic stoi więc jadę accordem, dziekuję

Gość DangerSnake
Ja nie narzekam na Hondę.

ja jechalam z warszawy na berlin w marcu...gdzies od lodzi moglam juz wskoczyc na autostrade...ogolnie autostrada naprawde porzadna i pusciutka,ale...bramki non stop! raz nawet byla bramka po 13km od poprzedniej!!! razem wydalismy 60zl

Gość fgdghhgfdg
jesciescie debilami zamiast prostestowac przeciwko opłatom to wolcie bulic jak te cioty :O kurva ale zjebany narod

ja mieszkam za granica,w warszawie bylam w sumie w interesach i raczej juz sie nie pojawie,a ten jeden raz wolalam zaplacic niz zeby mnie rzucalo po trasach...powiem szczerze,ze po przejechaniu trasa wawa-lodz juz rozumiem dlaczego ludzie wyprzedzaja na trzeciego-to byl istny horror! ciesze sie,ze na slasku tras nie ma,tylko od razu na A4 i papa polsko.

Gość DangerSnake
Ceny nie należą do przystępnych, fakt. Ale jak ktoś ma pieniądze to nie ucierpi bardzo na portfelu. Pozatym na kimś muszą zarobić.

Gość fgdghhgfdg
dosyc juz zarobili przez 20 lat :O okradają was codziennie a wy doplacacie buhaha

Gość Kwiat Jabloni
Dlaczego zaraz pojebany?? Niemcy tez mysla o wprowadzeniu oplat, na samochodyy pasazerskie, korzystajacych z autostrad!!!

rowniez uwazam,ze w cenie paliwa mamy podatek drogowy i nie maja prawa ciagnac od nas kasy za autostrady...a juz szczytem szczytow jest zalozenie bramek na A4 od granicy do katowic..przeciez to nam niemcy budowali!!!jakim ku*wa prawem tam sa te bramki??!! myslalam tak samo-na trasach szalu mozna dostac,wiec zaplacilismy te 60zl i spokojnie dojechalismy do niemiec,a tam juz chulaj dusza:)

niemcy maja przeciez dodatkowo placony podatek drogowy,tak jak holendrzy..wiec te oplaty to by musieli chyba brac tylko od zagranicznych aut..watpie,ze to przejdzie

Gość Kwiat Jabloni
No nie wiem..za bardzo sie na tym nie znam..slyszalam na wiadomosciach ,ze mysla o wprowadzeniu takiej oplaty.... pozyjemy..... zobaczymy... Musze przyznac, ze kiedys, tez jechalam Polska autostrada...ilosc bramek jest powalajaca ....niestety...

Gość ecuduhcduheuheiuyedeuyueueuu
tylko nie on :o