Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda00200

Hej. Kobity golicie się...

Polecane posty

Gość lkjhlkj
Ale jaki problem użyc wosku i plastrów? Ile tych wloskow rośnie tam u kobiety? 20? 50? Bez przesady, ze takiego bólu nie da się wytrzymać. A facet nawet jak ma więcej, to przy okazji mniej wrażliwa skórę. Ostatecznie zawsze można użyc kremu z lidokainą przed.

Gość nakamura
kinky przyznaj sie ze dupa ci smierdzi.

Gość Magda00200
Akurat o higienę to ja bardzo dbam :) Heh nie powiedziałam ze ode mnie śmierdzi ale powiedziałam ze nie chcę zeby ode mnie śmierdziało ;)

Gość Magda00200
O nie nie nie plastrów i wosku nie użyje :) Jedynie co to krem do depilacji :) Jeszcze nie wiem jak go się używa bo zawsze goliłam się maszynką. Ale jakoś dam radę.

Czyli ze jak? Dbasz o higiene, ale mimo tego ze przez X lat nie smierdzialo, to jutro zacznie smierdziec jesli nie wygolisz sobie wlosow? :D:D:D:D

Gość lkjhlkj
Nie wiem czy zauważylas, ale włoski, nawet na odbycie nie smierdza :O Śmierdzi to, co pozostaje naa skórze bez względu na gołej, czy owlosionej. Popadasz w paranoję, czy probuujesz dobudować ideologie usprawiedliwiajaca poddanie się ogólnie panującej modzie jakąś wyższą koniecznością?

Gość Magda00200
Ok ok nie będzie śmierdziało. Zadowoleni :)

Gość Magda00200
Twojego sposobu raczej nie zastosuje :) hmmm... nie wiem jakoś nogi będę musiała dziwnie ułozyć hehe. Chociaż jak będę używac kremu do depilacji to będzie łatwiej niż jakbym miała golić się maszynką :)

Gość Magda00200
Zobaczymy :D

Gość uky
Magdo golenie pupy to żaden problem :) sama golę :) za pierwszym razem mogą Cię na drugi dzień trochę kłuć te odrastające włoski i będziesz miała trochę otarte i bolące pośladki, ale przemęczysz się a przy następnym goleniu już czegoś takiego nie ma :) ja golę maszynką. na stojąco, nachylam się żeby coś tam widzieć, chociaż nie ukrywam, że bardziej robię to w ciemno. musisz golić się powoli i uważać, nie jechać od razu maszynką tylko spokojnie.. nie potniesz się, bez przesady. golisz tzipkę? też jest nierówna i można by pomyśleć, że łatwo się pociąć a jednak chyba sobie radzisz? tak samo z pupą. jedź od odbytu na boki, bedzie ok:)

'Zadowoleni' Sredniawo, bo twoj odbyt zapewne malo nas obchodzi. Czas zdac sobie sprawe z tego, ze wloski tam rosna z jakiegos powodu. Jesli nie masz faceta i nikt ci w odbyt nie zaglada to po kiego sie tam golic? Wlosy stanowia ochrone przed infekcjami roznego rodzaju. Za jakis czas zalozysz temat o grzybicy pochwy. Nie ulegaj modzie na wydepilowane tylki jesli nie musisz sie depilowac. I nie depiluj sie, bo Zosia i Stasiek tak pisza na kafe, oni twojej dupy ogladac nie beda. Nie masz faceta, to tego nie gol. Bez sensu. Poza tym wloski odrosna mocniejsze.

Gość Magda00200
Dzięki za radę :) Z cipką sobie radzę. Chociaż na początku też była masakra.

Gość Magda00200
Nie chcę się golić dla mody. Tylko dla swojego dobrego samopoczucia. Włosy na nogach też po coś rosną i też je golimy.

Gość marcjanna rubin
kkjj

Gość uky
ja uzywam maszynek meskich z biedronki takie w zielonej paczce. gola lepiej niz te babskie i jakos mniej sie nimi tne.

Gość fajnyy
magda a moze poprosisz jakiegos chlopaka zeby cie tam ogolil.. i po problemie..

Gość Magda00200
A ktoś chętny ? hehe

Gość Magda00200
Ja też używałam tych biedronkowych w tym różowym opakowaniu ale one były straszne. I przerzuciłam się na takie zwykłe za 1.50 :) A jake polecacie kremy do depilacji?

Gość wfwwwwwwwwwww
ja czekam aż mi tam urosną długawe, kładę się na boku, nakręcam na palec i wyrywam :classic_cool: luuuuubię toooooooo :classic_cool:

Gość trutututuuazazauuaa
Ja sobie wszystko usunelam laserem i mam swiety spokoj :) Bardzo polecam.

Gość chetnie ci ogole z kad jestes
Co tam trzeba se pomagac co nie?