Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futrewnadop

komputer

Polecane posty

Gość futrewnadop

hej mam pytanie, mam laptopa 256 gb pamieci na dysku D i E mam zajete prawie po 100gb na c zostalo mi 30gb wolnego od pewnego czasu fest mi zamula tna sie gry filmy i net czy to, ze mam zajete dyski d i e ma na to jakis wplyw?? robilam formata ale w sumie pochodzil fajne przez 3 dni i koniec.

Gość futrewnadop
np jakie? wirusy? mam avasta

Gość futrewnadop
no i niby przeciez przy formacie czyszcze dysk C wiec chyba nie powinno byc tych wirusow od razu po 2-3 dniach ;/

gowniany antywir, ale żaden nie zapewnia 100 procent bezpieczenstwo. tak tylko przykład podałem jednej z mozliwych przyczyn

Gość futrewnadop
czyli trzeba oddac kompa w jakies lepsze rece nie ch ktos inny z tym powalczy dziex

Gość orti
No wszystko fajnie, ale te avire to jak czesto aktualizujesz? Bo samo to, ze masz antywira na kompie, nigdy nie wystarczy. Zreszta i tak najlepiej miec jakis program platny (ok, niech nawet bedzie skrakowany, ale cos z tych lepszych i najnowsza wersja obowiazkowo). Syfowe programy sa teraz coraz sprytniejsze, wiec producenci antywirusow tez musza byc sprytni - dlatego im nowsza wersja, tym lepiej. Ja akurat mam f-secure, ale moze byc cokolwiek, byle z dopiskiem 2012 :-)

Gość gość
U mnie niestety temat skończył się koniecznością wymiany komputera. Na szczęście na https://zikom.pl/ znalazłem ciekawą ofertę komputerów używanych, w bardzo przystępnych cenach.