Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrażają mnieeee

obrażają mnie na facebooku! wyzywają od suk itd!

Polecane posty

Gość obrażają mnieeee

wydało sie że kradłam jak chodzilam do szkoły, kradłam ludziom z szatni do wf telefony itd. dla kasy bo głupio było mi nadmiernie od rodziców sępic, nie mam wyrzutów sumienia, ale cholera wydało się :-o jeden kumple mnie zakablował :-o jak myslicie co teraz? Skońćzyłam szkołe już w kwietniu, już po maturze, nie mają chyba prawa juz nic mi zrobić, no chyba że świadectwa z wynikami matur mi nie wydadzą? :-o

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
0/10

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
pomózcie mi podzielić zero przez dziesięc bo sam nie potrafie :-o

Gość obrażają mnieeee
już trafiła na policje :-o

Gość MEGANNNN
JESLI POKRZYWDZENI ZGŁOSZA SPRAWE NA POLICJĘ BĘDZIESZ MIAL MAŁE PROBLEMY,ALE PODKRESLAM MAŁE,PONIEWAZ JEST TO MAŁA SZKODLIWOSC CZYNU.CO DO ŚWIADECTWA TO ONO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z TĄ SPRAWĄ I WYDADZĄ CI JE NA BANK.NAJWAŻNIEJSZE NIE PRZYZNAWAJ SIĘ DO NICZEGO,POWIEDZ ,ŻE ŚWIADEK TEGO ZDARZENIA KŁAMIE ITD. CO ROBIŁES Z UKRADZIONYMI TELEFONAMI TO JEST WAZNE KTO JE KUPIŁ.WPASC MOZE OSOBA KTÓRE KUPIŁA TELEFON I WTEDY WSKARZE NA CIEBIE

Gość obrażają mnieeee
dlaczego pszesz do mnie w rodzaju męskim? :-o a za rady dzięki.

Gość MEGANNNN
SORKI TAK SZYBKO PRZECZYTALAM,ZE COS MI SIĘ WYDAŁO ,ZE JESTES FACETEM,CHYBA ZA DŁUGO SPALAM

Skoro jesteś już dorosła, powinnaś mieć świadomość, że każdy czyn ciągnie za sobą konsekwencje. Mnie akurat kiedyś okradziono, właśnie w szatni. Telefon również kiedyś ktoś mi ukradł. Dlatego nie jest mi ciebie żal. Nienawidzę złodziei. Tłumaczysz się, że nie chciałaś sępić od rodziców. Ja również nie opływam w luksusy, pochodzę z małego miasta, nigdy nie dostawałam kieszonkowego, ale sytuacja materialna nie upoważnia do kradzieży. Mało jest dorywczych prac dla młodych osób? Czy to sezonowych, czy innych, z jakiś ogłoszeń? Zawsze można znaleźć inne wyjście. Ja między innymi rysuję ludziom portrety za pieniądze. Ty wybrałaś łatwiejsze wyjście z sytuacji. Wolałaś kogoś okraść, niż zarobić pieniądze w uczciwy sposób. Nie dość, że kradniesz, jesteś w dodatku leniwa, niezaradna i widocznie pusta, jeśli myślałaś, że ta sprawa się nie wyda. Dobrze ci tak.