Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SomeoneWhoDisapproves

Nie da sie zrozumiec dziewczyn, NIGDY!!!!

Polecane posty

Nic juz nie rozumiem... Dziewczyna X mowila naszej wspolnej znajomej, ze podobam jej sie od dawna, ze jestem fajny i ze ma mnie na oku. Znajoma powiedziala mi o tym i zasugerowala zebym napisal do niej. Napisalem, chwile popisalismy, zaproponowalem kawiarnie i co? CISZA od 3 dni. Nie bede zachowywal sie desperacko i pisal jej kolejny raz, jednak dziwi mnie to wszystko. No kurde PO CO tak mowic i nie chciec umowic sie? okropne jestescie!!!

Gość One Takie saaaaaaa
Nie wiedza czego chca!

Gość dissolved girl
Weźcie nie uogólniajcie, widocznie laska jakaś dziwna, bo ja na jej miejscu bym się ucieszyła i umówiła.

Gość Petronela z pipidówy
no, my jesteśmy okropne :D dlatego jak mawia stare męskie przysłowie kobiety trzeba kochać i nigdy nie starać się zrozumieć :P żart oczywiscie btw - skąd wiesz czym podyktowane jest to milczenie?

11:45 btw - skąd wiesz czym podyktowane jest to milczenie? Niewiem... No kurde jak mozna komus mowic ze ma sie osobe na oku, ze ta osoba podoba sie od bardzo dawna a potem gdy ta osoba zaproponuje kawiarnie to nie odzywac sie? Jak zaczalem na poczatku pisac z nia to wygladalo ze jej zalezy, na moje sredniej dlugosci wiadomosci odpisywala wypracowaniami jednak gdy ja ZAPROSILEM do kawiarnii to od paru dni cisza. Powiedzialem to tej naszej wspolnej kolezance to ona az nei mogla uwierzyc bo byla na 100% pewna ze szczegolnie po tym co ona jej mowila to bedzie chciala sie ze mna spotkac. Kurde jestem troche zawiedziony bo w sumie ciut za bardzo sie nakrecilem.

Gość A ja mysleee zeeeeeeeee
To jest strasznie dziwne:D

Gość AnotherLife
Hmmm moze sie wystraszyla czegos? Czego to niewiem:) Ale rzeczywiscie dziwna sytuacja, bo jak tak mowi o Tobie i nie chce sie spotkac to dziewczyna jest bardzo dziwna:)

Gość jkerbfvefvrn
pani dissolved szczera prawda nie da się zrozumieć chłopie idź osobiście do niej i nie pierdol się w tańcu one na to nie zasługują

Gość Petronela z pipidówy
może po prostu podobasz jej się jako meska muza? :D z muzami nie chodzi sie na kawę, do muz się wzdycha albo robią za źródła natchnienia :P

12:12 [zgłoś do usunięcia] Petronela z pipidówy może po prostu podobasz jej się jako meska muza? z muzami nie chodzi sie na kawę, do muz się wzdycha albo robią za źródła natchnienia No ale jak to? To pyta sie kolezanki czy nie wyjezdzam nigdzie na wakacje na razie, podrawia mnie przez nia, mowi troche speszona ze jej sie podobam od dluzszego czasu i ze ma mnie na oku jak meska muza? przeciez to sie troche kupy nie trzyma... A do niej nie pojde bo to bedzie lipa straszna;p My sie super dobrze nie znamy, jak ona mnie zobaczy u siebie w domu to bedzie mega speszona:) Kolezanka zna ja od 10 lat i moze ona jeszcze wpadnie na jakis pomysl, jednak gdy jej powiedzialem ze od paru dni nie odpisuje(wiedziala ze wczesniej pisala wypracowaniami do mnie) to wygladala na jeszcze bardziej zdziwiona niz ja sam.

Gość ja mam tak samo z facetem
goscia mam na fejsie przez wspolneg znajomego. jakis czas temu zaproponowal mi kawe na miescie, okej pomyslalam czemu nie,slyszlalam ze jest sam a jest dosc sympatyczny mozna sie umowic odsylam mu wiadomosc ze pewnie, kawa b.chetnie i co? CIIIIISzzzzzzza :D:D:D nastepnie jakby nigdy nic zaprosil mnie na rower w najblizszy weekend, wiec pisze ze w niedziele mam chas i okej i co ? NIC :) jakis dupek nastepnym razem bede olewac jego wiadomosci

No to tez niezle:p Przynajmniej na rower zaprosil ponownie bo mnie calkowicie olala:) Zastanawia mnie tylko DLACZEGO nie odpisala? po tym co mowila nie moge wymyslec chocby jednego powodu;o

Gość jkerbfvefvrn
poczekaj jak nie da znaku to koleżanka cie w chooja zrobiła, a jak się odezwie to może się przestraszyła, ale najprawdopodobniej nie miała czasu bo tipsy jej się zniszczyły

kolezanka w chuja na 100% mnie nie zrobila. Tego jestem pewien bo ja znam od 20 lat!! Praktycznie jak siostra:) w dodatku pokazywala mi smsy gdzie ona pisala z czescia tego co mowila:)

Zadne tipsy Ona jest bardzo naturalna, zero tapety zero sztucznosci. Ja tylko w takich gustuje:)

zadnych wiecej pomyslow?

Gość Ziuta z pipidówyyy
;-)

no to lipa:)

Gość leeenaaaa
A ta Twoja koleżanka nie może po prostu pogadać z nią? Zapytać o co chodzi, czemu się tak zachowuje. Tak byłoby najprościej, bo faktycznie powodu nie ma;)

Gość aaaaaaaaaagava
może się trochę wystraszyła, może stwierdziła że nie ma się w co ubrać, może chciała wcześniej skoczyć do fryzjera labo kupić sobie nowe buty albo coś? my babki czasem tak mamy, ja np kiedyś wymigiwałam się od spotkania bo koniecznie chciałam sobie kupić jakiś szałowy ciuch, żeby się super zaprezentować ;) napisz jeszcze raz, tak na luzie np " halo halo :) to jak? znajdziesz dla mnie chwilkę w tym tygodniu? :) może jakiś sok, skoro kawa nie okazała się trafioną propozycją? :P "