Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Lublin-

KOSTKA BRUKOWA - podjazdy, opaski...

Polecane posty

Przedsiębiorstwo Remontowo Budowlane STAWROS świadczy dla Państwa usługi w zakresie brukarstwa, pokryć dachowych jak również kompleksowe usługi remontowo wykończeniowe. Posiadamy starannie wyselekcjonowaną kadrę fachowców. Wszyscy nasi pracownicy posiadają wieloletnie doświadczenie i wysokie kwalifikacje zawodowe. Zapraszamy do współpracy. Poganiniego 9/86 20-854 Lublin Woj: lubelskie telefon komórkowy 667-370-748

Gość Jelito
A , co to ?

Gość gość
Ja zamiast kostki brukowej wybrałem kruszywo naturalne, które jako materiał także bardzo dobrze sprawdza się na podjazdy. Jesttem zadowolony z wyboru, szczególnie, że koszta takiej a inwestycji okazały się mniejsze niż sam zakładałem. Wystarczyło znaleźć producenta takiego kruszywa - tu pomógł mi teść - znajdując www.ekroprod.pl i kupić.

Gość gość
Jeśli szukasz kruszywa, to zdecydowanie polecam http://kruszywapolskie.pl/ . Mają świetne ceny i bardzo porządną jakość materiałów.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrej firmy, która posiada w ofercie porządne kruszywo, to zdecydowanie polecam http://www.topaz-kruszywa.pl/. Świetna, bardzo rzetelna firma.

Gość Gragik77
No to szukając tego typu materialów ja mogę polecić ci tylko jednego producenta a mianowicie Pozbruk :) Mają szeroka oferte kostek uniwersalnych i dekoracyjnych odpowiednio zabezpieczonych powłoką hydrofobową i o grubości 8cm, dzięki temu wytrzyma ciężar samochodu

Gość Gracjusz78
Jeżeli chodzi tegot ypu elementy do wykorzytsania na zewnątrz to zdecydowanie polecam zerknąc do oferty Pozbruk. Stawiają na najwyższa jakość wykonania, dobre ceny i naprawdę szeroką ofertę :)