Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herjj

Dlaczego sklepy sa zamkniete? Przeciez nie ma dzisiaj swieta panstwowego

Polecane posty

Gość Herjj

O co chodzi? Mam tego dosc , ze jakies glupie katole rzadza u nas w kraju. Kiedy ludzie zaczna myslec i pozbeda sie czarnej szaranczy? Pedofilom mowimy nie!

Gość Herjj
Wiem, że jestem głupią pizdą ale wolałam się upewnić :)

Gość Jelito
Tylko nie narób w majty z głodu !!!

Gość zenisss
wlasnie religia nie powinna wtracac sie do wszystkiego, nie dosc ze ulice zajmuja, nie idzie przejechac, to jeszcze do sklepu wyjsc nie mozna..!!!!!!! niech ten cyrk xz kosciolem sie skonczy wreszcie!

Gość Jelito
Jutro se kupita żaria i się najeta !

Gość psia karmaa
ale dzień wolny od pracy dzięki tym katolom to ci nie przeszkadza, prawda?

Gość cvzczfa
Wolicie w te dni iść do roboty? Mnie tam takie święta nie przeszkadzają, bo mogę sobie gnić w domu, a nie zasuwać do pracy. :D

Gość htytgffd
ja idę dziś do pracy, za to jutro mam free

Gość szczescie wiekuiste
Jakie zamkniete? Przeciez dopiero co pisalam ze ide na 15 do pracy,wlasnie do sklepu.

Gość cvzczfa
Weź nie mów, że jutro masz wolne, bo ja się jutro wybieram do sklepu.:D

Gość cvzczfa
No ja akurat niczego nie muszę potem nadrabiać, więc lubię takie święta. Jeszcze się pałętam po domu w koszuli nocnej i zastanawiam się czy sobie pospać, czy poczytać. Pełen luz. ;)

Gość laminata ata
polakom nawet wolny dzień w życiu przeszkadza ;p

Gość szczescie wiekuiste
Nie no bez przesady jutro jest normalny dzien pracy,przynajmniej w handlu nie wiem jak urzedasy.

Gość szczescie wiekuiste
No to sie dowiedzialam. Urzedy sa otwarte tylko ze bedzie po jednej lub dwoch urzedasow w pokoju/okienku. Pytalam wlasnie sasiadke ktora pracuje urzedzie miejskim.

Gość matołectwo wiecznie świętuje
sklepy pozamykane,co to qqwaa jest?czy każdy normalny człowiek musi pamiętac o jakiś nawiedzonych katolskich świętach!przez baranów nie mam co jesc

Gość czarna q
pomyslcie o calej rzeszy ludzi pracujacych w handlu -oni tez chca miec wolne od czasu do czasu....

Gość czarna q
no ale jutro to juz przesada ze urzedy pracuja na wolnych obrotach

Gość zapomniałaś jeszcze o swiętach
Bożego Narodzenia i Wielkanocnych. Aż się dziwię autorko, ze ty nie w pracy... ale to ci jakoś nie przeszkadza?

Gość szczescie wiekuiste
Co wy pierdykacie z tymi sklepami. Sa otwarte u mnie chyba ze trzy sklepy w tym jeden w ktorym pracuje. Te male sklepiki powinny byc otwarte,popytaj albo sie przejdz.

Gość uladana
Jasne, ludzie to tylko narzekać potrafią. Uważaj autorze, żebyś czasem dziś z głodu nie wykitował, bo to przecież tragedia jest, że sklepy są zamknięte. Od razu trzeba pluć jadem na forum i żalić się na cały świat. Ale że siedzisz w domu i możesz pierdzieć w fotel, a nie harować w robocie to już nie widzisz.

Gość papapapapar
nie przesadzaj, ja mam w dupie ze sklepy sa nieczynne a ciesze sie ze sama mam wolne :P

Gość pracujaca w markecie
dzis zamkniete a wczoraj szaleli jakby byl koniec swiata jak wrocilam do domu to nie wiedzielam jak sie nazywam

Gość niechetna do pracy
A zebyscie wy wiedzieli co sie sprzedaje w tych sklepach,a zwlaszcza w taki dzien jak dzisiaj gdzie ludzie sa jak oszolomy biora wszystko. Maz mojej szefowej non stop przywozi ful wedlin przeterminowanych,kaze wycinac z folii daty i do sprzedazy. Chcialam zglosic to do sanepidu ale on ma tam jakiegos znajomka wiec bez sensu,a wojewodzki sanepid nie wiem czy by sie tym zajal. Szkoda mi tych ludzi co kupuja te swinstwa,ale co ja moge sama zrobic skoro maja wtyki w regionalnym sanepidzie.

Gość poipoi
autorko rozumiem, ze swiat bożego narodzenia i wielkanocy tez nie obchodzisz, bo przeciez to wg ciebie zenujace katolickie swieta... to na chuj ci choinka, karp i prezenty dla twojego bachora?

Gość poipoi
wy antykatolicy plujecie jadem, to juz bądźcie chociaz konsekwentni. Czy wasz ateizm polega na tym by wybierac soebie tylko swieta, które wam się podobają? skoro nie podobają ci się katolickie świeta, to zgłoś to szefowi i zapierdalaj do pracy w boze narodzenie, bo czemu nie. bądź konsekwentni a i nie mówie, ze ja nie jestem nie wiadomo jaka katoliczka, ale nie wychylam sie bynajmniej z takimi głupotami.

Gość poipoi
wy antykatolicy plujecie jadem, to juz bądźcie chociaz konsekwentni. Czy wasz ateizm polega na tym by wybierac soebie tylko swieta, które wam się podobają? skoro nie podobają ci się katolickie świeta, to zgłoś to szefowi i zapierdalaj do pracy w boze narodzenie, bo czemu nie. bądź konsekwentni a i nie mówie, ze ja nie jestem nie wiadomo jaka katoliczka, ale nie wychylam sie bynajmniej z takimi głupotami.

Gość Herjj
Wielkanoc i boze narodzenie to swieta rzymskie, ktore chrzescijanie przerobili na swoje. Chyba nie powiesz, ze obchodzisz rzymskie swieta...

Gość poipoi
od kiedy rzymskie idiotko! jezus nie był rzymianinem :/ co za bzdury, moze jeszcze mi powiesz, ze BOŻE NARODZENIE było obchodzone przed jezusem :/

Gość poipoi
hahaha "chrześcijanie przerobili na swoje" no tak, bo wczesniej był inny jezus, atki rzymski, a potem urodzil się kolejny i chrześciajnie przerobili to swięto... błagam, niech ktoś jej otworzy ten sklep, bo z głodu ma omamy myślowe