Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten który zawsze kochał cie

Kocham ja i zawsze bede kochał

Polecane posty

Lata temu poznałem dziewczyne . Pierwszy raz jak ja zobaczyłem to juz wiedziałem ze wpadłem jak sliwka w kompot. Podeszła do mojej siostry aby sie zapoznac. A pozniej zapoznała sie ze mna. Czas prezestał istniec dla mnie...zatrzymał sie w miejscu.. w piekne słoneczne lato na wsi. To były dla mnie najpiekniejsze lata mojego zycia (kiedy tam byłem). Były inne pozniej ... same błedy. Kazda nastepna to coraz to wiekszy bład. byłon tez duzo ładnych dziewczyn ale zadna nigdy nie doruwnała tamtej i zadna nigdy nie spodobała mi sie az tak bardzo jak tamta. Mineły lata. Patrze sobie czasem na te dziewczyny z którymi byłem i marze tylko o tym by cofnac czas i je wszystkie wymazac az do tej jednej jedynej własciwej która kochałem od zawsze. Żałuje kazdego dnia spedzonego bez niej i kazdego dnia spedzonego z inna...

Gość kasandra xc
az jej zazdroszcze

Gość pelen relaks
dlaczego nie mozecie byc razem?

Gość aliada
a ile masz lat?

Gość fikumikkku
Wy w ogole byliście razem ze sobą czy tylko się zapoznaliście ? był jakiś wakacyjny romans ? bo róznie to mozna odczytac

Gość aliada
Kurcze, to odezwij się do niej

zainteresowała sie mna a ja nia romans? nie... predzej zakochałem sie w niej a ona we mnie ..w sumie była czasem dla mnie złosliwa a ja dla niej i co z tego :) i tak ja kochałem a ona mnie załuje ze sie dwa tak odniste temperamenty spotkały i ze ciezko bylo nam sie czasem dogadac ... inne przy niej to jakies sople lodu a ja dla innych kobiet to jakas melepetac ciota i gej ...bno bo czemu sie dziwic jak od lat kocham inna

Gość aliada
nie możesz się do niej odezwać?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm_ _ _
mam tak samo😭:P

Gość ciotkaaaaaa.....
:D

znosiłem cierpliwie wredne baby które docinały mi ze jestem taki sraki owaki, ze skoro mało interesuje sie nimi to znaczy ze jesetem gejem, ciota, swirem badz nawet raz zostałem nazwany (lecz trioche w to watpie ze to było o mnie ) ksieciem ciemnosci choc ubierałem sie w rózne dziwne ubrania oprócz czarnych znosiłem złosliwows kobiet poniewaz byłem zakochany iw dupie miałem to co mówia o mnie inne

Gość ciotkaaaaaa.....
ale jedną wredną się zauroczyłeś...

"nie możesz się do niej odezwać?" niestety ale nie moge :/ za wysokie progi na moje nogi ona jest z bardzo bogatej rodziny ja niestety jestem z biednej patologicznej (chyba sie tez przestraszyła) lata zajeły by mi zbieranie pieniedzy na pierscionek dla niej nie mówiac o domu badz rodzinie, niebył bym wstanie jej tego nigdy zapewnic, po za tym było jeszcze wile innych czynników które wskazywały na to ze my jestesmy pisani innym.

"ale jedną wredną się zauroczyłeś..." zauraczałem sie non stop wrednymi zakochałem sie raz na całego w tej pierwszej...reszta to były pomyłki,błedy chwilowa pomrocznosc za które przepraszam i załuje kocham ta z dawien dawna, z ta dla której przeszłem całe piekło wzdłuz i wszerz tylko dlatego ze mnie o to poprosiła

Gość foooofoo
ale zaruchałeś chociaż może jest słaba w łóżku i ci przejdzie

Gość ifusfeiwea
no i dobrze widać że z ciebie jakiś frajer co nie potrafi wziąć spraw z swoje ręce a fajne dziewczyny stac na lepszych i nie koniecznie mówią o pieniądzach. Znjadziesz sobie w koncu taką która bedzie wymagac tak mało od zycia co ty i moze się dogadacie, przeciętniacy :)

na chwile obecna wiem tylko tyle ze spełniłem wszystkie prosby jakie miała do mnie oprócz jedenj ...bycia z nia...poniewaz nigdy mnie o to nie poprosiła zreszta nidgy nie było by mnie stac na jej utrzymanie..dziewczyna zaradna , sama sobie daje rade, ma firme, jest ładna, ma wszystkich na zawloanie, kazdy sie w niej zakochuje i moze miec zawsze lepszego ode mnie

Gość ciotkaaaaaa.....
nieee, nooo...kurna fela!!! wypisz wymaluj....:O

Gość ciotkaaaaaa.....
pod względem zachowania -oczywiście... i to tyle w tym temacie...🖐️

"ale zaruchałeś chociaż może jest słaba w łóżku i ci przejdzie" tak zaruchałem :/ inna

"no i dobrze widać że z ciebie jakiś frajer co nie potrafi wziąć spraw z swoje ręce a fajne dziewczyny stac na lepszych i nie koniecznie mówią o pieniądzach. " no własnie o tym pisze cały czas! czy wy mnie wogole czytacie???? " "Znjadziesz sobie w koncu taką która bedzie wymagac tak mało od zycia co ty i moze się dogadacie, przeciętniacy"" jacy przecietniacy???!??! czytasz mnie wogle czy nie???? ja z patologi i najwiekszego szamba swiata, ona z bogatej rodziny ładna .... zakochałem sie w niej jak ja tylko zobaczyłem, spedziłem z nia piekne lato , niestety chyba przestraszuyła sie ze jestem z takiej a nie innej rodziny i miała racje, wcale sie nie dziwie ja natomiast sie załamałem poniewaz wiedziałem ze nie zdołam jej tego wszystkie dac poniewaz musiałbym chyba latami zbierac pieniadze badz pojsc i okrasc kogos, dodatkowo pozniej niestety okazało sie ze rzeczywiscie jak juz zdecydowalismy sie na rozstanie poniewaz sie mało dogadywalismy ona znalazła sabie chłopaka z jej pułapu.... spytała sie mnie nawet czy mam cos przeciwko temu ...powiedziałem ze "nic" poniewaz wiedziałem ze tak jest prawidłowo i własciwie ... lato sieskonczyło....przyszła jesien, musiałem wrócic do siebie i tak skonczyła sie opowiesc niestety wrociłem, do siebie przestałem interesowac sie kobietami, były ładne, zauraczałem sie lecz do zandej nawet nie podeszłem pogadac... ciazgle myslami byłem z tamta

bardzo smutna opowieść....trochę dziwne, że nie potrafisz z nią być skoro tak ją kochałeś i kochasz....trochę to nie trzyma się "kupy" a chociaż mieliście razem seks czy tylko kochasz ją "platonicznie""???

takie dziewczyna jak ona zasługuja na takich samym mezczyzn jak ona, czyli bogatych, oczytanych inteligentych fajnych wesołych i przystojnych ja nniestety jestem z biednej patologicznej rodziny, zawsze szanowałem kobiety i za to obrywałem niezłe ciegi... jedyne co moge powiedziec to to ze byłem i byc moze nadal jestem troche ładny ale nic po za tym... pracowity chłpak ze mnie ale biedny... moi koledzy sa juz na stanowiskach kierowniczych, badz maja firmy a ja zapierdalam jak wielbład u kogos w firmie i jeszcze wiecznie zjeby dostaje ... no ale tak własnie wyglada zycie ... taka prawda wiec ona teraz jest (chyba) z jakims ajnym chłopakiem na jej poziomie z jeje pułapu a ja jak byłem z patologicznej rodziny tak do tej pory zostałem ... moja rodzina i patologia z niej jest sławna w calym rejonie tak gdzie ona mieszka wiec...

takie dziewczyna jak ona zasługuja na takich samym mezczyzn jak ona, czyli bogatych, oczytanych inteligentych fajnych wesołych i przystojnych ja nniestety jestem z biednej patologicznej rodziny, zawsze szanowałem kobiety i za to obrywałem niezłe ciegi... jedyne co moge powiedziec to to ze byłem i byc moze nadal jestem troche ładny ale nic po za tym... pracowity chłpak ze mnie ale biedny... moi koledzy sa juz na stanowiskach kierowniczych, badz maja firmy a ja zapierdalam jak wielbład u kogos w firmie i jeszcze wiecznie zjeby dostaje ... no ale tak własnie wyglada zycie ... taka prawda wiec ona teraz jest (chyba) z jakims ajnym chłopakiem na jej poziomie z jeje pułapu a ja jak byłem z patologicznej rodziny tak do tej pory zostałem ... moja rodzina i patologia z niej jest sławna w calym rejonie tak gdzie ona mieszka wiec...

"rochę to nie trzyma się "kupy" a chociaż mieliście razem seks czy tylko kochasz ją "platonicznie""???" buahahhahhahhahhhaha za co ja jakis kundel zebrzacy o seks ze piszesz "chociaz" seks miałem z inna ta była dla mnie zbyt wazna na tamta chwile by ja dymac/ ruchac gdzies po katach... chciałem z nia byc a seks przyjdzie z czasem po mału tak tak bo ja chciałem ja własnie tylko wyruchac, poruchac mi sie chciało (ironia)

Gość rozwalikles mnie
"ta była dla mnie zbyt wazna na tamta chwile by ja dymac/ ruchac gdzies po katach... chciałem z nia byc a seks przyjdzie z czasem po mału" przeczytaj to jeszcze raz i pomysl...

no ok nie denerwuj się tak, rozumiem bardzo ją szanowałeś no to super

Nie wiem czy wiesz ale Miłość i Pożądanie idą w parze.....gdy kochasz kogoś to też go pożądasz

Gość rozwalikles mnie
i dlatego dymales inna:D wciskaj ten kit innym btw roznice w kasie nie sa powodem zeby z kims byc lub nie byc