Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endless

gdzie srzedac ksiazki?

Polecane posty

Gość endless

Kochani, niedlugo sie przeprowadzam i juz wiem, ze nie jestem w stanie wziac wszystkich rzeczy. Mam do sprzedania sporo ksiazek-encyklopedie, slowniki, bajki, historyczne a jakas czesc sobie zostawiam. Maciej jakis pomysl gdzie mozna to sprzedac??

Gość czyzby jakas zazdrosc
pewnie ci napisza ze na allegro i w antykwariacie. jak ja zobaczylam ile moje ksiazki sa warte w antykwariacie lub na allegro (wiecej pieprzenia z wysylka by bylo i grosze bym zarobila), to wolalam zaniesc je do biblioteki ;/ jestem w szoku jak potrafi spac wartosc ksiazki uzywanej ;/

Gość endless
to jest wlasnie bardzo przykre :(. zal jak sobie czlowiek pomysli ze piekne ksiazki sa wrate grosze :/

Gość gfhgjghj
no bo trzeba kupowac ksiazki z rozmyslem, takie ktore naprawde beda potrzebne przez wiele lat, podobnie z ubraniami, w kslpie dasz za ubranie 100 zl, a na allegro nikt nawet za 30 zl nie kupi. takie czasy nastaly niesttey

Gość no to masz zajebiscie
ja tez oddawalam do biblioteki publicznej. Ty i tak na tym nie zarobisz a bibiolteka bedzie miala pozytek. mozesz tez wystawic na gumtree albo sa czasem takie targi starych książek, niektorzy sprzedawcy przyjmują, ale dają za to grosze by potem sprzedawac 10 razy drożej :O jak ksiazki dla dzieci to mozesz podarowac do domu dziecka np, mysle ze sie przydadza.

Gość no to masz zajebiscie
a jak jakies encyklopedie czy ksiazki co dzieciom w szkolach moga sie przydac to do jakiejs biednej szkoly mozesz podarowac