Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fansfutbol

jeszcze się dobrze euro nie zaczeło a ja

Polecane posty

Gość fansfutbol

juz zaliczyłem wolontaruszkę w gdańsku :-D ledwo wyszedłem z dworca z pklecakiem bo wróciłem z roboty w niemczech ,a juz podeszła do mnie dziewczyna skad jestem ,czy na euro ,więc udaje ,że tak ,ze nie rozumiem po angielsku ale po niemiecku ok,okazało się ,ze ona kuma niemiecki ,więc zaczałem udawać niemca :-D no i gadka szmatka co gdzie ,kiedy i takie tam bzdety o dupie maryny,w końcu mówie ,ze ide do hotelu odpocząć i jeżeli ma ohote chetnie skorzystam z jej pomocy ,zgodziła się bez problemu ,pogadała chwile z kolezankami i idziemy.Z gdańska nie jestem ale znam na tyle ,ze wiedziałem o paru hotelach ,poszliśmy do jednego z nich ,wynająłęm pokój i mówię do niej ,ze chwile się ogarnę i pójdziemy do miasta to mi pokaze dokładnie co i jak ,poszliśmy na górę ,trochę się rozpakowałem ona włączyłą sobie tv ,mówię ide wezmę przysznic,ona ok.wziąłem prysznic ,wychodze w bieliżnie ,ubieram się ,ona podchodzi obejmuje mnie ,w slinę na łóżko i jazda ,po wszytskim ,pytam czy wolontariusze maj,a coś takiego wpisane w umowę ,a ona się smieje i mówi,ze nie ,po prostu była ciekawa jak to jest z innym(w tym wypadku chodziło o cudzoziemca )przyznałam ,ze ma chłopaka ,ale sex to dla niej rodzaj sportu i wiekszość jej kolezanek tak to traktuje,o wiek nie pytałem,ładna była i owszem ,wypiliśmy po piwie na dole i po temacie .Byłem w wielu krajach ,miedzy innymi pracowałem w niemczech podczas mistrzostw ,ale nigdzie nie spotkałem się z taka sympatyczna reakcją wolontariuszy :-D

Gość mela,,
fantazjuj sobie dalej:D