Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość evvvvvvv

Zna sie ktoś na interpretacji snów?

Polecane posty

Gość evvvvvvv

Mam chłopaka, z którym jestem 5 lat. Niedawno jednak zaczęłam sobie uświadamiać, że nie kocham go tak jak kiedyś, a moje uczucie zaczęło przechodzić na kumpla, którego on dobrze zna, bo razem pracują. Ostatnio często o nim myślałam i czadami fantazjowałam na jego temat. Dzisiaj mi się przyśnił. To nie była zdrada. Przyjechała do mnie grupka znajomych, każdy ze swoją drugą połówka i po czasie gawędzenia ludzie się porozchodzili ( na dwór na papierosa lub do kibelka). W pokoju zostałam ja Kumpel mój kuzyn, który wie co si w mojej głowie dzieje i jego żona. No i oni siedzieli na fotelu a my na kanapie i zaczęliśmy się do siebie zbliżać i przytulać ( nie doszło do zdrady ) poczułam wtedy, że chyba się zakochałam i on tak samo. W tym momencie się obudziłam, co dziwne nie miałam żadnych wyrzutów sumienia i było mi miło, że tak mi się śniło, jedynie mam wyrzuty sumienia, ze to się nie działo na prawdę. Słyszałam, że sny z środy na czwartek sie sprawdzają i gdy to sobie przypomniałam to się ucieszyłam. Nie wiem co mam teraz robić, co z moim facetem? Mam mu o tym powiedzieć? Czy ten sen ma jakieś znaczenie? Nawet nie wiem pod jakim hasłem tego szukać w senniku. Proszę o pomoc w interpretacji tego snu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować