Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musIi

Zaczęłam sie zastanawiać nad orientacją

Polecane posty

Gość musIi

mimo tego ze mam 18 lat to ZAWSZE odtracalam chlopakow, do niektorych czulam prosto z mostu mowiac pociąg,ale nie dzialałam bo to nie bylo takie silne.W ogole bardziej trzymam sie z dziewczynami,nie wyobrazam sobie calych dni spedzac z chlopakiem...prosze potrzasnijcie mna jakos..

Gość musIi
!!

Gość MasdamerRzodkiewkowy
Hej,mam prawie tak samo:O a jakie mialas relacje z ojcem?

Gość a niby co nas to obchodzi
niby kogo obracasz a kogo nie ? Twoje życie możesz sobie obracać lub nie obracać możesz spędzić życie samotnie przed kompem lub fantazjując nic nam do tego

Gość a niby co nas to obchodzi
czy jesli potrząsnę Tobą odpowiednio mocno zaczniesz czuć pociąg do bladych piegowatych rudzielców ? bo ja C i tak kazałam i wmówiłam że tak ma być ? zajmij się czymś panno, np zrób porządek w domu, pomóż mamie z obiadem

Gość musIi
no jestem rozbita bo sama nie wiem... nie mam tak ze chcialabym byc z dziewczyna ,myslalam o tym ale nie wiem czy potrafilabym.a moze jeszcze lepiej-jestem kompletnie aseksualna? :o z ojcem nie mialam dobrych relacji, jak bylam mala wyjechal,raz na jakis czas przyjezdzal ale nigdy blizszych kontaktow z nim nie mialam,czulam ze byl mily z przymusu.Jak dorastałam , tzn jakies kilka lat temu sie zaczelo , zaczal mnie wyzywac od najgorszych,bic,doszly przez to klopoty z nauka,depresja itp

O tez mam depresje i klopoty z nauka :O nie jestem w stanie sie skupic na czymkolwiek.a i tez zastanawialam sie czy nie jestem aseksualna,bo nie umialabym calowac sie z dziewczyna itp ale umialabym ja kochac tak...no sercem ...a chlopaka bym nie umiala.tez mam nieciekawe relacje z ojcem.

Gość musIi
w sumie z matka tez dobrych relacji nie mam ona jakas zaburzona jest :o "nie umialabym calowac sie z dziewczyna itp ale umialabym ja kochac tak...no sercem ...a chlopaka bym nie umiala" amoze to sie zmieni jak znajdzie sie taki ktory nas soba zaczaruje? wiem ze to malo prawdopodobne,ale ciagle mam nadzieje...bo "na trzezwo" nie znajde sobie nikogo :o a ile masz lar?

Gość musIi
lat*

Tez nie mam z matka dobrych relacji,to wszystko jest chore :O ale z dwojga zlego z matka idzie sie czasem dogadac:O tez tak mysle,ze moze nie natknelam sie na zadnego odpowiedniego ,ale z drugiej strony panicznie boje sie kolejnego zranienia,a pozatym wlasnie nie wyobrazam sobie spedzania czasu z chlopakiem.mam 17 lat:O