Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i głupie pytanie ale

czy są kobiety, które nie wymagają ..

Polecane posty

..od partnera zbyt wielkiego zaangażowania jeśli chodzi o współżycie? Chodzi o krótkodystansowców lub tych których natura hojnie nie obdarowała. Czy potraficie zaakceptować taki stan rzeczy? Tak na marginesie kobiety zazwyczaj wspominają, że facetom tylko sex w głowie i powielają taką opinię, że jesteśmy gotowi zrobić wszystko by dać ujście swoim popędom. Paradoksalnie jak facet nie chce współżyć tak często jak wy tego od niego oczekujecie to wówczas także wam to nie odpowiada. Hmm...

Gość sa takie co seksu nie lubia
albo na pocztaku lubi a potem nedza wazne jest bardziej czy jestes zaradny zyciowo

Gość foooofoo
jak masz kasę to nawet lepiej sponsor bez ruchania i przyjemność z kulturystą

Gość Maaaalwina_86
nie zdazylo mi się żeby facet nie chciał angazowac sie w seks, ale jak by tak bylo nie wiem jak bym zareagowala, bo dla mnie seks jest wazny, ale mam znajome, ktore bylyby zadowolone z takiego faceta jakiego opisujesz, bo po porstu nie lubia seksu, albo lubia sporadyczny. najlepiej dobrac się temperamentem i wtedy problemów nie ma

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe czy też jak kto woli fiku miku Ty to znajdź najpierw sobie faceta, a wymagać to zacznij raczej od samej siebie. :P

Maaaalwina_86 Jak poznać, że kobieta nie lubi współżyć?