Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz1991

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Czytając niektóre tematy i posty naszło mnie takie pytanie: Wolałybyście 1. Mężczyznę który Was kocha, jest Wam wierny, pomaga w codziennych rzeczach i w życiu, jest niczego sobie ale nie jest jakimś "młodym bogiem" 2. Mężczyzna atrakcyjny, dobry w łóżku, nienadający się do stworzenia rodziny, wierność w jego przypadku nie istnieje. Zobaczmy na kogo postawicie Swój głos!

Gość brzoskwinka19996
1

Gość zdecydowanie 1
choc optymalnie zloty srodek, ale wykluczony niewierny i dziwkarz

Gość oczywiście ze
1 !!!!

Gość tghyjui
Tego, którego bym kochała. Proste.

pewnie uważasz się za tego pierwszego i stad pytanie

Gość patronka
wybralabym z pytania pierwszego

Gość no tak... tak to jest
1 do życia, 2 do łózka.

Gość SamotnaLaseczkaNaPolanie
1, no coz, wole miec kogos prawdziwego i tylko dla mnie u boku, sexapetyt, pieknosc i zachwyt z wiekiem przemina..

Gość mam dziwne wrażenie...
...że zbyt dużą grupa zakłada, ze nr 1 nie może być dobry w łóżku. Z moich obserwacji wynika, ze to właśnie bardzo przystojni faceci często bywają kiepskimi kochankami, bo albo są za bardzo zapatrzeni w siebie, albo są tak pewni swojej atrakcyjności, że nie chcę im się starać, bo i tak są pewni, że z taką uroda błyskawicznie znajdą kolejna partnerkę. (Co akurat jest prawda, ale na satysfakcję seksualna kobiety ma to wpływ kiepski) A faceci zabojczo przystojn i zabójczo wierni ... są sparalizowani :P

Gość powiem tak...
seks jest ważny, dla mnie bardzo, bo mam spore potrzeby... oczywiście, wolę 1., ale jak będzie kiepski w łóżku, jak nie będzie mnie fascynował, to nic z tego nie wyjdzie..

Jeszcze takie jedno dodatkowe pytanie: odnośnie wypowiedzi np. Moorland: " numer 1, ale ma być dobry w łóżku " powiem tak...: " seks jest ważny, dla mnie bardzo, bo mam spore potrzeby... oczywiście, wolę 1., ale jak będzie kiepski w łóżku, jak nie będzie mnie fascynował, to nic z tego nie wyjdzie.. " Czy za atmosferę w łóżku odpowiada tylko mężczyzna czy byłybyście do inicjowania pewnych rzeczy.

Gość myslę sobie,że...
Odpowiedź jest oczywista. Dziwne pytanie..., chyba żadna nie chciałaby niewiernego itd.

Gość powiem tak...
Dla mnie seks jest trochę jak taniec.. wolę, żeby to facet prowadził, ale jak kobieta nie umie "dać się prowadzić" i wykonać piruetu, to nic z tego nie będzie...

powiem tak... "Dla mnie seks jest trochę jak taniec.. wolę, żeby to facet prowadził, ale jak kobieta nie umie "dać się prowadzić" i wykonać piruetu, to nic z tego nie będzie... " Twoja wypowiedź w tej kwestii wydała mi się bardzo interesująca w dodatku jakże wymyślna metafora:)