Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natania_

Kupil samochod nic mi nie mowiac:(((

Polecane posty

Gość Natania_

Jestesmy razem 2 lata, on ma 23 lata a ja 21. Wydal 300,000 na samochod( a raczej jego ojciec ktory mu kupil po tym jak skonczyl studia) a mi NIC nie powiedzial. Czuje sie oszukana, wydal taka sume pieniedzy a potraktowal mnie jakbysmy sie nie znali w ogole, przykri mi jest. Pytalam sie o to, to on powiedzial: "kochanie przeciez mowilem ze mam zamiar kupic nowy samochod". Ja myslalem ze pojedziemy razem, moze SPYTA sie mnie o zdanie(nie chodzi ze mam cecydowac ale np o kolor, no cokolwiek) a on mi poprsotu nic nie powiedzial.

Gość ale na czym dokładnie to
to mój mąz postapił jeszcze gorzej. tydzień po ślubie wyciągnął z konta nasze wspólne pieniądze zebrane podczas wesela i potajemnie kupił używany samochód od swojej ciotki(nie przyszli do domu sfinalizować transakcji,bo ona wiedział,ze jestem temu przeciwna). Kiedy pojawił się w domu z tym samochodem to go spakowałam i to był konieć naszego małżenstwa.

Gość ddddfff
jebnij sie w głowie pustaku

Gość Natania_
W naszym przypadku no okey nie mamy wspolnych finansow, nie byly to nawet jego pieniadze no ale po 2 latach nic mi nie mowic? Mowil mi ze nie byl pewien na co sie zdecydowac, ze wyszlo spontanicznie itd. To mnie nawet bardziej wkurzylo, bo wyglada na to ze on spedzil duzo CZASU jezdzac, testujac, sprawdzajac...No kurde jak juz mowilam mimo tego ze to nie byla jego kasa i ze nie mamy wspolnych finansow to czuje taki niedosyt. No jakby nie byl ze mna szczery, olal mnie...Boli mnie to bardzo:( Dlaczego taki wulgarny komentarz ddddfff? co ja takiego zlego powiedzialam?

Gość A co kupil??????
Z ciekawosci sie pytam

Gość tego pragne
smieszny ten bielas strpiptiser z teledysku :)

Gość tgthnhynh
nie traktuje cię poważnie, powinien powiedzieć ci o tym, ale mając tyle forsy też bym ruchał wszystkie głupie dziewki

Gość Natania_
golfika III

Gość Natania_
glupi podszyw

Gość Goege
Linki sa idiotyczne:) tylko ktos kto wywodzi sie z dziwkarskiej rodziny moglby wkleic cos takiego!

Jakie glupie dziewki ruchalbys? o czym ty mowisz? ja jestem z nim 2 lata nie zdradza mnie i jestem jego 2ga partnerka z ktora rozpoczal wspolzycie. A co ma za znaczenie rodzaj samochodu?

Gość 321kontakt
wybaczcie, ale to jest jakieś marne prowo po pierwsze 300 tys. zł. wydać na samochód dla 23 letniego syna to paranoja... no chyba, że ojciec ma kasy jak lodu... po 2 co Ci do tego na co pieniądze wydaje jego ojciec..? jak wspomniałaś nie są to Twoje pieniądze i nawet narzeczoną nie jesteś... ale widzę, że boli Ciebie ta kasa i fakt, że nie masz nic do gadania hahaha... kolejna materialistka, która leci na kasę, a nie na faceta bo gdyby było inaczej to ten temat by nie powstał, a Ty cieszyła byś się razem z nim

Gość 321kontakt
a raczej cieszyła byś się jego szczęśćiem

Nie jestem super bogata ale przez to, ze jestesmy razem to znam troche jego towarzystwo. Jego koledzy mieli takie auta w wieku 18-19 lat. On chodzil to Amerykanskiej szkoly w Konstancinie pod Warszawa i naprawde tam takie rzeczy jak kupowanie luksusowych aut na 18 to norma. Nie mowie, ze ja jestem super bogata, jednak wiedz ze takie rzeczy sa na poziomie dziennym w tamtej okolicy.

Gość rthyh5yh
oraz ruchanie naiwnych dziewczyn także jest w normie na tamtej dzielnicy

Gość Michaellooo
skad w ludziach tyle agresji? dziewczyna sie normalnie zapytala a wszyscy ja jada. Swoja droga to czytalem kiedys artykul o tej szkole, nazwali ja "Gucci School" z tego co kojarze. Tam dzieciaki Polskich milarderow chodza/chodzily. Mam znajomego ktorego siostra chodzi z chlopakiem ktory skonczyl ta szkole. Mowil jakie tam akcje sa, 18 latki w Range Rowerach na porzadku dziennym. Iphony pozlacane? na porzadku dziennym. Torby LV? na porzadku dziennym. 300k za auto dla 23 latka gdzie np ojciec dorobil sie paru milionow(co jest bardzo mozliwe bo tysiace osob w polsce dorobilo sie takiej kasy w ciagu ostatnich lat) jest mozliwe. Sam znam 24 latka ktory jezdzi nowym BMW 5 za 200k. To jest Polska, ludzie maja wlasne biznesu i 300k na samochod nie jest niewiaodmo czym

Gość 321kontakt
Natania_ Gadasz bardzo dużo, aż nadto i jak podasz jeszcze jego imię, to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi. W zasadzie to nawet imienia nie musisz podawać. Bo ludzie z okolicy od razu się domyśla kim jest on i kim jesteś Ty. Szczerze? Powinien Ciebie zostawić... ten temat i Twoje podejście do Jego pieniędzy źle wróżą na przyszłość. Reprezentujesz typowe materialistyczne podejście do sprawy. Ty nie masz kierować jego życiem i finansami. Pomyśl co jest dla Ciebie istotniejsze jego szczęście czy to jaki kolor ma tapicerka lub lakier samochodu.

Gość rthyh5yh
tak to jest kurwa Polska, a dzieci nie mają co na obiad wpierdalać a potem taki tusk z innym matołem wizytuje szkoły i mówi że Irlandia kurwa

15:02 [zgłoś do usunięcia] 321kontakt Natania_ Gadasz bardzo dużo, aż nadto i jak podasz jeszcze jego imię, to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi. W zasadzie to nawet imienia nie musisz podawać. Bo ludzie z okolicy od razu się domyśla kim jest on i kim jesteś Ty. Szczerze? Powinien Ciebie zostawić... ten temat i Twoje podejście do Jego pieniędzy źle wróżą na przyszłość. Reprezentujesz typowe materialistyczne podejście do sprawy. Ty nie masz kierować jego życiem i finansami. Pomyśl co jest dla Ciebie istotniejsze jego szczęście czy to jaki kolor ma tapicerka lub lakier samochodu. Nic nie rozumiesz. NIE CHODZI MI O TO ile on wydal na samochod. Poprostu oczekiwalam, ze sie ze mna ta wiadomoscia podzieli. Nie obchodza mnie jego finanse, nie rozumiesz ze nie chodzi o to? Jestem zniesmaczona tym, ze mimo BYCIA 2 lata razem bylam OSTATNIA osoba ktora dowiedziala sie o tym, to wszystko.

Gość Ania S..-Ży...
" mówi że Irlandia k**wa" :) piękne

Oj zartuje W sumie to ja sie lubie czasami puszczac, wiec od razu cos takiego przyszlo mi do glowy:)

Gość 321kontakt2
no dobra, ale czego Ty oczekujesz od faceta, który ma 23 lata, on nawet pewnie nie myśli o Tobie w kategoriach przyszłej żony... był podekscytowany zakupem auta za 300 tys. zł. jak każdy facet na jego miejscu pewnie czuł się jak małe dziecko gdy odpakowywało prezenty pod choinką... nie myśli się wówczas o innych sprawach, a tym bardziej nie oczekuje się rady od kobiety co do koloru nadwozia czy tez tapicerki... auto faceta to jego bożek, a garaż to świątynia... kobieta nie ma w tej kwestii zazwyczaj nic do powiedzenia... wszystko zmienia się po ślubie gdy potrzeby są inne... dowiedziałaś się ostatnia bo może chciał Ciebie zaskoczyć i zrobić niespodziankę, pewnie myślał, że gdy go zobaczysz takiego szczęśliwego, to i ty będziesz radosna... a tu kicha - gratuluje

Gość 321kontakt2
ktos sobie przywłaszczył mój nick - gratuluje - :(