Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego pragne

Czego pragna kobiety?!

Polecane posty

Gość tego pragne

chciałabym abys w koncu stanał przede mna i wykrzyczał mi prosto w twarz ze mnie kochasz!!!!!!!!

Gość zaby zamilkly na zawsze
na to juz za pozno

Gość głupie pytanie...
wysokiego i bogatego!! :D

głupie pytanie... wysokiego i bogatego! /////////////////////// Ale faceci z głową na karku. Którzy wyczują, że kobieta chce spocząć na laurach. Otaczając się ich zasobami. Szybko utracą do niej szacunek. I z czasem. Okazując coraz więcej chłodu, dadzą do zrozumienia, że czas się rozstać. Życie spędzane z bezwładnym przedmiotem. Który nie ma planów, ani pomysłów na siebie. Nie jest niczym fajnym. i jeszcze jedna sprawa. Przecież kobiety, mają taki sam dostęp do edukacji, pracy i kredytu, jak mężczyźni. Drzwi do SGH, Akademii medycznych, Akademii Marynarki Wojennej stoją otworem dla obu płci. Wszędzie np w bankowości, lub Microsofcie, szukają fachowców, bez względu na płeć. Czyżby kobiety, nie były zdolne do dobrej edukacji. Znalezienia prestiżowej pracy, i zaryzykowania kredytu ?. Czyżby okazało się, że jedyne w czym są dobre, to władowanie się z buciorami, do cudzego gotowego bogactwa ?. By rozkraczyć nogi, i zabić nudę wychowaniem dziecka.? głupie pytanie... wysokiego i bogatego! /////////////////////// głupie pytanie ? - nieeeeeee........głupie myślenie, i głupi sposób na życie. Znam taką jedną, która chciała by jej faceci zorganizowali życie. Dziś ma 42 lata, szeroki tyłek, siwe włosy i pracuje w Magazynie Biedronki. Nawet nie ma faceta. Uważała się do 40-ki za Lindę Evangelistę . Marzyła o bogatym facecie, z willą i leżeniu całymi dniami w perłowej pościeli. Skończyła w Biedronce.

Gość tak to tego nie zrobi
jak to prawdziwy facet a nie jakiś popapraniec emocjonalny to nie wykrzyczy. To się czuje, fajnie byłoby usłyszeć.Od swojego ex usłyszałam to po 8-9 miesiącach jakoś. Już nie mogłam się doczekać i zaczęłam zastanawiać czy mnie lubi czy nie a sama nigdy nie powiedziałabym pierwsza.Teraz się z kimś spotykam i to ciężki przypadek więc nie wiem kiedy poczuję a co dopiero usłyszę.Ale fajnie by było :)